Ενέργεια μέσα από την αλυσίδα των Public με εκπτώσεις προς τους καταναλωτές που φτάνουν έως και 31% ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει η Elpedison. Όσοι καταναλωτές επιλέξουν τον συγκεκριμένο εναλλακτικό πάροχο, θα μπορούν να το κάνουν απλά, με έναν λογαριασμό και την ταυτότητά του.

“Ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει εκτός από το 31% και μοναδικές προσφορές με δωροεπιταγές και επιπλέον εκπτώσεις για τους καταναλωτές που πληρώνουν στην ώρα τους” δήλωσε ο Γιάννης Σίμος Διευθυντής προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών της Public.

Απάντηση στην ΔΕΗ και για τις δηλώσεις του προέδρου της Μανόλη Παναγιωτάκη έδωσε ο εμπορικός διευθυντής της Elpedison Στάθης Βωβός, στην καταγγελία ότι οι ιδιώτες, χειραγωγούν και ανεβάζουν την χονδρική τιμή του ρεύματος. “Δεν είναι έτσι απάντησε και οι δηλώσεις που έγιναν χρήζουν διερεύνησης. Η ΔΕΗ πρέπει να κοιτάζει τα δικά της νούμερα” δήλωσε.

“Η εταιρία μας, Elpedison, μπορεί και απορροφά τις μεταβολές στην χονδρική ενέργεια. Ο πελάτης έχει σταθερή τιμή και δεν αλλάζει το συμβόλαιό του και οι τιμές που έχει συμφωνήσει με την Elpedison” πρόσθεσε.

Η Elpedison ανακοίνωσε την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από τα καταστήματα της Public με εκπτώσεις προς τους καταναλωτές που φτάνουν έως και 31%

Facebook Comments