ΣΚΑΪ

Χατζηδάκης: Η ΔΕΗ δεν έχει χρήματα ούτε για να αγοράσει κολώνες

«Η ΔΕΗ δεν έχει χρήματα ούτε να αγοράσει κολώνες είναι σε άσχημη κατάσταση δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί, κανείς δεν είναι τρελός να την πάρει» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης.

Pulse: 8 μονάδες η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - στο όριο εισόδου στη Βουλή ΜέΡΑ25 & Βελόπουλος

Προβάδισμα οκτώ μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ πριν τις βουλευτικές εκλογές την Κυριακή.

Πειθαρχικός έλεγχος στους δικαστές που απάλλαξαν τον αδελφό του Πρωθυπουργού από τον ΑΠ

H αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Μαρία Γαλάνη, διέταξε πειθαρχικό έλεγχο για τους δικαστές που υπηρετούσαν στη Μυτιλήνη και χειρίστηκαν την ποινική υπόθεση του αδελφού του πρωθυπουργού ώστε να διαπιστωθεί υπό ποίες συνθήκες απηλλάγη ενώ δικάστηκε για πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα.

Τι θα κάνει ο Φλαμπουράρης ένα χρόνο μετά την εκλογή του για χατήρι των Οικολόγων

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμφωνήσει για κοινή κάθοδο στις εκλογές του Ιουλίου με τους Οικολόγους με προϋπόθεση την παραίτηση του Αλέκου Φλαμπουράρη από την έδρα που αναμένεται να καταλάβει στην Βουλή.

Pulse: Στο 8,5% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - στη Βουλή το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη

Το εύρος της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας την 7η Ιουλίου, και όχι η αυτοδυναμία αυτή καθαυτήν, είναι το ζητούμενο για τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της εταιρείας PULSE για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

EWG: «H Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα»

«H Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα» διεμήνυσε αξιωματούχος του EuroWorking Group ως μια πρώτη αντίδραση στην κυβερνητική τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολογήτου που ψηφίζεται σήμερα Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής.

Βενιζέλος: Η κα Γεννηματά βοηθά προεκλογικά τη ΝΔ - «επιλογή αυτοχειριασμού» του ΚΙΝΑΛ

Η στάση της Φώφης Γεννηματά βοηθά προεκλογικά την Νέα Δημοκρατία και περιορίζει το Κίνημα Αλλαγής σε ρόλο αντιπολίτευσης που ανταγωνίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπό την σκιά της ρήξης του με την πρόεδρο της παράταξης.