ΣΚΑΪ

Π. Σκουρλέτης: «Έγινε μάγκας ο κ. Μητσοτάκης - μιλάει με τις πλάτες του Τσίπρα»

Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, τα πρωτογενή πλεονάσματα και τις εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

Στ. Πέτσας: Καταργείται σταδιακά έως το 2023 η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος

Τα μέτρα που ανήγγειλε στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλυσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει σταδιακή κατάργηση φόρων και διατήρηση του αφορολόγητου ορίου και του επιδόματος σύνταξης.

Στ. Πέτσας: Θετική η δήλωση της Λαγκάρντ -πιθανή η μείωση των πλεονασμάτων στο 2% το 2021

Την ελπίδα ότι οι πιέσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για αναθεώρηση του υψηλού στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα θα συνεχιστούν όταν αναλάβει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τ. Θεοδωρικάκος: 9.000 υπεράριθμοι συμβασιούχοι μόνο το τελευταίο 4μηνο Απριλίου-Ιουνίου

Κατά 9.000 περισσότερες είναι οι προσλήψεις που έγιναν σε έκτακτο προσωπικό κατά τους μήνες Απρίλιο, Μαϊο, Ιούνιο δείχνουν τα στοιχεία για τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού του δημοσίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Κ. Χατζηδάκης: Εκπτωτικά κουπόνια και στοχευμένες εθελούσιες εξόδους στη ΔΕΗ

Από 1/1/2020 θα τεθεί σε ισχύ εκπτωτική πολιτική για τους συνεπείς καταναλωτές μέσω πακέτων όπως στα κινητά τηλέφωνα αποκάλυψε ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης.

Αδ. Γεωργιάδης: Από 2/9 με αίτηση η προστασία της 1ης κατοικίας

Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η αίτηση για την προστασία της 1ης Κατοικίας θα γίνεται ηλεκτρονικά με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκάλυψε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης.

Αδ. Γεωργιάδης: Καμία αλλαγή στο πλαίσιο για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Δεν υπάρχει συζήτηση για άνοιγμα όλων των καταστημάτων τις Κυριακές, τόνισε στον ΣΚΑΙ ο Αδωνις Γεωργιάδης. Όπως είπε το θέμα έχει ρυθμιστεί επαρκώς από την προηγούμενη κυβέρνηση.