ΣΚΑΪ

Κουτεντάκης: «Οι δημοσιονομικές δεσμεύσεις είναι συγκεκριμένες και πρέπει να τηρηθούν»

«Οι δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας είναι συγκεκριμένες, και δεν υπάρχει περιθώριο να μην τηρηθούν» τονίζει σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, Φραγκίσκος Κουτεντάκης, δύο μέρες πριν από την κατάθεση του νέου προϋπολογισμού.

Κορινθία: Η ανασκαφική αξίνα έφερε στο φως την Αρχαία Τενέα

Οικιστικά κατάλοιπα της αρχαίας Τενέας εντοπίστηκαν πρώτη φορά στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Αρχαίας Τενέας, με φορέα τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, υπό την διεύθυνση της δρος Έλενας Κόρκα, επίτιμης γενικής διευθύντριας.

Κωνσταντοπούλου: Αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης - κανίς του Τραμπ ο Τσίπρας

Πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτιθέμενη κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη αποκαλώντας τον δεύτερο «αγράμματο υποκείμενο».

Παπακώστα:Ο Ρουβίκωνας επενδύει στα κενά που αφήνει το επίσημο κράτος-η Αστυνομία δεν είναι πανάκεια

Η συμφωνία Πολιτείας-Εκκλησίας «δρομολογεί ζητήματα τα οποία για έναν αιώνα είχαν μπει κάτω από το χαλί κυριολεκτικά, όπως για παράδειγμα η ακίνητη περιουσία, αναφέρει σε συνέντευξή της η Κ. Παπακώστα.

Χωρίς «ενστάσεις» από το ΝΣΚ απόφαση για καταβολή αναδρομικών - τι απαντά το Υπ. Εργασίας

Την αντίδραση του Υπουργείου Εργασίας προκάλεσε η γνωστοποίηση απόφασης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους να μην ασκήσει έφεση σε απόφαση δικαστηρίου, με την οποία σε δύο συνταξιούχους της ΔΕΗ επιδικάστηκε ποσό σχεδόν 3.400 ευρώ, το οποίο είχε περικοπεί με βάση τους νόμους του 2012.

Εξεταστική για την Υγεία: Προς προανακριτική για 5 πολιτικούς

Νερό στο μύλο της πόλωσης ρίχνουν οι πληροφορίες που θέλουν την κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξεταστική για την Υγεία, να προσανατολίζεται σε Προανακριτική για 5 πολιτικά πρόσωπα που έχουν διαχειριστεί το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Υγείας στις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Σπίρτζης υπέρ Καμμένου - τι λέει για τις καταγγελίες Κοτζιά περί χρηματοδότησης από τον Σόρος

Σε παρέμβαση υπέρ του Πάνου Καμμένου, προέβη ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ύστερα από τις πρώτες αμηχανίες του Μαξίμου για τις καταγγελίες του Νίκου Κοτζιά ότι στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι «ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους».