ΣΚΑΪ

Στο κόκκινο η Wall

Πρόσκαιρη αποδείχθηκε η θετική αντίδραση των μετοχών στις ανακοινώσεις νομισματικής πολιτικής της Fed

Παναγιωτόπουλος: Ο συναγερμός στον Έβρο δεν έληξε

Ο συναγερμός στον Έβρο δεν έληξε με την εκτόνωση της κρίσης τον περασμένο Μάρτιο, τόνισε ο υπουργός σημειώνοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ενταθεί η πίεση στα σύνορά μας το επόμενο διάστημα, λόγω δηλώσεων που έχουν γίνει από την άλλη πλευρά.

Pulse: Προβάδισμα άνω των 20 μονάδων για τη ΝΔ - Πως αξιολογούν οι πολίτες τη χαλάρωση των μέτρων

Διευρυμένη διαφορά 20,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Pulse, που παρουσιάστηκε απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γεωργιάδης: Επιχειρηματικά δάνεια έως 25% του τζίρου

Από τις αρχές Μαΐου θα έχουν τη δυνατότητα οι πληττόμενες επιχειρήσεις να λαμβάνουν δάνεια ύψους έως το 25% του τζίρου τους από τις τράπεζες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Καραμανλής: «Πίστωση για τις κάρτες των Μέσων Μεταφοράς»

Πίστωση για όλους τους χρήστες μηνιαίων και ετήσιων καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για το διάστημα που δεν την χρησιμοποίησαν λόγω των περιορισμών, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Μόσιαλος: «Προσωπικά, θα ήμουν πολύ διστακτικός για το άνοιγμα των σχολείων»

«Προσωπικά, θα ήμουν πολύ διστακτικός για το άνοιγμα των σχολείων. Θα έπρεπε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί». Αυτό δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Ηλίας Μόσιαλος, καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό.

Σταϊκούρας: Κοντά στο 4% η ύφεση - €37 δισ. για την οικονομία

Η υγειονομική κρίση θα προκαλέσει ύφεση στην ελληνική οικονομία κοντά στο 4% του ΑΕΠ, αλλά η κυβέρνηση έχει συνολικά 37 δισεκ. ευρώ διαθέσιμα για τη στήριξή της, πέραν των ευρωπαϊκών μέτρων, επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.