ΣΚΑΪ

Σχέδιο απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία

Σάλο προκαλούν στην Τουρκία οι πληροφορίες περί σχεδίου απόπειρας πραξικοπήματος, που συμπίπτουν με εκατοντάδες εντάλματα σύλληψης, ή συλλήψεις, φερόμενων ως Γκιουλενιστών. Πρόκειται για στρατιωτικούς, αστυνομικούς και δικαστικούς.

Σκουρλέτης: «Η ΝΔ μιλάει για χούντα; - Συμφωνώ 100% με Τσίπρα για τους αρμούς της εξουσίας»

«Όταν λέμε ότι ο λαός ψήφισε για αυτή την κυβέρνηση, αυτομάτως δεν σημαίνει και με βάση τη Δημοκρατία μας ότι η κυβέρνηση έχει στο τσεπάκι όλες τις φανερές και τις θεσμικά διαμορφωμένες εξουσίες ή και τις αφανείς», τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.φ

Κωνσταντοπούλου: «Αφού φοβάται ο Βαρουφάκης ας δώσει σε εμένα το στικάκι»

Πρόσκληση στον Γιάνη Βαρουφάκη να δώσει σε εκείνη τις συνομιλίες των συνεδριάσεων του 2015 στο Eurogroup για να τις δημοσιεύσει, απηύθυνε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκτιμώντας ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών «για κάποιο λόγο φοβάται.

Αποφασισμένος ο Χρυσοχοΐδης: «Τα Εξάρχεια θα αποδοθούν στους κατοίκους τους έως τέλος Μαρτίου»

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε στο ΣΚΑΪ και τον Παύλο Τσίμα εφ’ όλης της ύλης επισημαίνοντας ότι τις πρώτες μέρες που ανέλαβε η αστυνομία δεν μπορούσε καν να μπει στα Εξάρχεια ενώ η εικόνα έχει ήδη βελτιωθεί στην περιοχή.

Σε μία δόση τα αναδρομικά στους συνταξιούχους – Βιώσιμο μέχρι το 2070 το νέο ασφαλιστικό

Εφάπαξ, σε μία δόση θα καταβληθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους από 1ης Οκτωβρίου 2019 δήλωσε την Κυριακή ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, παρουσιάζοντας το νέο ασφαλιστικό.

Βρούτσης: Οι επικουρικές θα αυξηθούν με το νέο ασφαλιστικό

Οι επικουρικές συντάξεις θα αυξηθούν κατά μέσο όρο 99,5 ευρώ με βάση το νέο ασφαλιστικό σύστημα αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ενώ έως το τέλος του χρόνου πιθανότατα και την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί και η αναλογιστική μελέτη.