ΣΚΑΪ

Ακόμα και τον Γενάρη στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών

Επισπεύδει τις διαδικασίες για την κοινοβουλευτική κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, η κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, οι διαδικασίες στο ελληνικό κοινοβούλιο θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο.

Pulse: Διψήφιο το προβάδισμα της ΝΔ - στο 10,5% - εκτός Βουλής ΑΝΕΛ - Ένωση Κεντρώων

Κατά μία μονάδα αύξησε η Νέα Δημοκρατία το προβάδισμά της σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, επαναφέροντας την διαφορά σε διψήφιο επίπεδο, σύμφωνα με την νεότερη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Η Τουρκία στην ατζέντα της Συνόδου Ελλάδας- Κύπρου - Ισραήλ στη Μπερ Σεβά

Η Τουρκική συμπεριφορά στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, το Κυπριακό, αλλά και η παραπέρα ενίσχυση συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα θα βρεθούν στην ατζέντα της 5ης Συνόδου Κορυφής μεταξύ των κ. Τσίπρα, Αναστασιάδη και Νετανιάχου που πραγματοποιείται την Πέμπτη στην ισραηλινή πόλη Μπερ Σεβά.

Στο ΣτΕ και πάλι οι συνταξιούχοι για τις περικοπές

Παρά την παρέλευση τριών και πλέον χρόνων, από τότε που και οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα δικαιώθηκαν για τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις μετά το 2012, εντούτοις ως σήμερα δεν έχουν ικανοποιηθεί οικονομικά στο πλαίσιο των αποφάσεων δικαίωσης τους, που είχε εκδώσει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.