ΣΚΑΪ

Στουρνάρας: Δημοσιονομικοί κίνδυνοι από δικαστικές αποφάσεις - αύξηση κατώτατου μισθού

Την εκτίμηση ότι η εφαρμογή των αποφάσεων της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κρίνουν αντισυνταγματικές προγενέστερες περικοπές στις συντάξεις, δρα επιβαρυντικά στην ανάλυση της βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους και αποτελεί τον σημαντικότερο δημοσιονομικό κίνδυνο μακροπρόθεσμα, διατύπωσε από τη Θεσσαλονίκη ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Ερωτήματα για την αγορά ακινήτου κάτω από την Ακρόπολη από την Τουλουπάκη

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αγορά ακίνητου εμβαδού 110 τετραγωνικών, 4ου ορόφου, κάτω από την Ακρόπολη, έναντι 280 χιλιάδων ευρώ, από την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

Τα σενάρια μεταφοράς του «Δρομέα» στα Σκόπια - ανυπόστατη η φημολογία της μεταφοράς λέει το ΥπΠΟ

Ο «Δρομέας» το εμβληματικό γλυπτό του Κώστα Βαρώτσου που είναι τοποθετημένο απέναντι από το Χίλτον, έγινε τις τελευταίες ημέρες αντικείμενο συζήτησης στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις 11 μονάδες η διαφορά της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ - εκτός ΑΝΕΛ-Ποτάμι - στο 2,5% η Ελληνική Λύση

Προβάδισμα 9,5 μονάδων δίνει στην ΝΔ δημοσκόπηση της Pulse που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ το διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου 2019 σε πανελλαδικό δείγμα 1.323 ενηλίκων.

Κουτεντάκης για κόκκινα δάνεια: Να εξασφαλιστεί πως δεν θα δημιουργηθεί κανένα δημοσιονομικό ρίσκο

Μήνυμα ότι το νέο σχέδιο για την πρώτη κατοικία και τα κόκκινα δάνεια που θα αντικαταστάσει το νόμο Κατσέλη δεν πρέπει να δημιουργεί δημοσιονομικό ρίσκο απέστειλε ο Φραγκίσκος Κουντετάκης.