ΣΚΑΪ

Σταϊκούρας: Μείωση από το 22% στο 9% του χαμηλού συντελεστή φορολογίας για εισοδήματα έως €10.000

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μίλησε για σειρά θεμάτων, όπως το έκτακτο βοήθημα του Δεκεμβρίου. Τις μειώσεις φόρων για φυσικά πρόσωπα κι επιχειρήσεις. Τη νέα κλίμακα, το αφορολόγητο και τις αγορές με κάρτες. Τη μείωση φόρων στην αγορά ακινήτων και την έκπτωση φόρου για επισκευές. Τις αυξήσεις στις συντάξεις και τα αναδρομικά και τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας ΙΧ.

Σκουρλέτης: «Ήμασταν νέοι κι άπειροι για να κυβερνήσουμε - τα βάλαμε με τα θηρία»

«Δεν είχαμε ποτέ σχέδιο για δραχμή. Ο Στουρνάρας λέει ψέματα. Ο Σόιμπλε είχε σχέδιο για Grexit», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα περί αιτήματος της χώρας μας προς την Ρωσία, να τυπώσει δραχμές.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρου: Η Τουρκία έχει εισβάλει στα ύδατά μας

Για την παράνομη τουρκική δραστηριότητα στην Κυπριακή ΑΟΖ και τις επόμενες κινήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, μίλησε στο ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου.

Γ. Βρούτσης: Το νέο ασφαλιστικό θα συμβαδίζει με τις αποφάσεις του ΣτΕ

Ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης όπου δεσμεύτηκε ότι οι νέες πολιτικές του ασφαλιστικού θα οικοδομηθούν πάνω στις αποφάσεις των δικαστών και του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικές βασικές διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου.

Π. Σκουρλέτης: «Έγινε μάγκας ο κ. Μητσοτάκης - μιλάει με τις πλάτες του Τσίπρα»

Για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, τα πρωτογενή πλεονάσματα και τις εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

Στ. Πέτσας: Καταργείται σταδιακά έως το 2023 η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος

Τα μέτρα που ανήγγειλε στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλυσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει σταδιακή κατάργηση φόρων και διατήρηση του αφορολόγητου ορίου και του επιδόματος σύνταξης.