ΣΚΑΪ

Μαγιορκίνης: «Μπορεί να φτάσουμε στα 500 κρούσματα»

Το μήνυμα ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού καθώς η εικόνα της επιδημίας μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει δραματικά, έστειλε ο Γκίκας Μαγιορκίνης επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στο κόκκινο η Wall

Πρόσκαιρη αποδείχθηκε η θετική αντίδραση των μετοχών στις ανακοινώσεις νομισματικής πολιτικής της Fed

Παναγιωτόπουλος: Ο συναγερμός στον Έβρο δεν έληξε

Ο συναγερμός στον Έβρο δεν έληξε με την εκτόνωση της κρίσης τον περασμένο Μάρτιο, τόνισε ο υπουργός σημειώνοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ενταθεί η πίεση στα σύνορά μας το επόμενο διάστημα, λόγω δηλώσεων που έχουν γίνει από την άλλη πλευρά.

Pulse: Προβάδισμα άνω των 20 μονάδων για τη ΝΔ - Πως αξιολογούν οι πολίτες τη χαλάρωση των μέτρων

Διευρυμένη διαφορά 20,5 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Pulse, που παρουσιάστηκε απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γεωργιάδης: Επιχειρηματικά δάνεια έως 25% του τζίρου

Από τις αρχές Μαΐου θα έχουν τη δυνατότητα οι πληττόμενες επιχειρήσεις να λαμβάνουν δάνεια ύψους έως το 25% του τζίρου τους από τις τράπεζες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης.

Καραμανλής: «Πίστωση για τις κάρτες των Μέσων Μεταφοράς»

Πίστωση για όλους τους χρήστες μηνιαίων και ετήσιων καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για το διάστημα που δεν την χρησιμοποίησαν λόγω των περιορισμών, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.