Η χώρα μπαίνει σε τροχιά αλλαγών προκειμένου να εξασφαλιστεί αξιοκρατία, κατανόηση και σεβασμός των ατομικών δικαιωμάτων, κοινωνική αλληλεγγύη, σεβασμός στους θεσμούς, πλήρης ανεξαρτησία των εξουσιών, καταπολέμηση της ανεργίας μέσα από την ανάπτυξη.

Στην κατεύθυνση αυτή η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να δώσει το δικό της στίγμα, καθίσταται δε επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν έχοντας έναν έμπειρο δήμαρχο επικεφαλής να εισφέρουν φρέσκιες ιδέες, καινούριες νοοτροπίες.

Σε αυτήν την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Η ανάμιξη καινούριων και καθημερινών προσώπων στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα οποία δε φέρουν πολιτικό παρελθόν και εξαρτήσεις είναι απαραίτητη. Άνθρωποι της καθημερινότητας, ενεργοί πολίτες πρέπει να δώσουν το παρόν με τη συμμετοχή τους, να καταθέσουν τα προβλήματα και να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις για την επίλυσή τους.

Έχοντας ως γνώμονα τα παραπάνω αποφάσισα να εμπλακώ στα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης ζητώντας την εμπιστοσύνη των δημοτών του Περιστερίου αλλά και την άμεση συμμετοχή τους στη δράση μου.

Θα υπηρετήσω τις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, των ίσων ευκαιριών για όλους, θα δώσω δε έμφαση στην αποκατάσταση των ανισοτήτων με βλέμμα ιδιαίτερα ευαίσθητο προς τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, όπως άνεργους, ηλικιωμένους, μονογονεϊκές οικογένειες, εκπαίδευση και παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες, άστεγους.

Στην προσπάθειά μου αυτή θέλω τον πολίτη ενεργό, συμμετοχικό, σύμμαχό μου και αρωγό μου.
Την καθημερινότητα της πόλης μου την ζω, την πραγματικότητά της την αντιμετωπίζω, έτσι κι αλλιώς ό,τι αγαπάμε εδώ είναι».

Facebook Comments