Με αφορμή τη συμπλήρωση 65 χρόνων παρουσίας και ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας και της εποχής και προχωρά σε σημαντική μείωση τιμών σε 200 προϊόντα. Η μείωση, που φτάνει ως 18% και θα ισχύει μόνιμα εφεξής, εφαρμόζεται σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων που διατηρούν σταθερά και αναλλοίωτα την ποιότητα και τα υλικά τους.

Ενδεικτικά, βάσει των νέων τιμών:

  • Η τιμή της τούρτας σημειώνει πτώση κατά 18% (από 16,95 ευρώ/κιλό διαμορφώνεται σε 13,95 ευρώ/κιλό).
  • Όλα τα ροφήματα διατίθενται από 1 έως 1,50 ευρώ.
  • Οι έτοιμες μερίδες φρέσκου φαγητού στα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL πέφτουν στα 5,95 και 6,95 ευρώ, ανάλογα την κατηγορία, σημειώνοντας μείωση μέχρι και 12%.
  • Η τιμή του γαλακτομπούρεκου διαμορφώνεται στα 11,95 ευρώ ανά τεμάχιο, σημειώνοντας μείωση κατά 17%.
  • Η τιμή του οικογενειακού τσουρεκιού διαμορφώνεται στα 5,5 ευρώ ανά τεμάχιο σημειώνοντας μείωση 8% και του ατομικού τσουρεκιού στα 1,99 ευρώ σημειώνοντας μείωση 17%.
  •  Η τιμή των κέικ με γέμιση και επικάλυψη διαμορφώνεται στα 9,95 ευρώ ανά τεμάχιο σημειώνοντας μείωση από 10% ως 13% ανάλογα με το είδος.
  • Αντίστοιχες μειώσεις εφαρμόζονται και σε άλλα προϊόντα όπως τα κριτσίνια (μείωση 13%), τα σιροπιαστά, ο χαλβάς, τα μπισκότα, τα γλυκά κιλού, τα βουτήματα, και διάφορα προϊόντα croissanterie όπως η πίτσα και το πιροσκί. Τέλος ο ΒΕΝΕΤΗΣ λανσάρει δύο νέες κατηγορίες προϊόντων, το παγωτό κιλού και τα μακαρόν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, 11,95 ευρώ το κιλό και 0,70 ευρώ ανά τεμάχιο, αντίστοιχα.

Η κίνηση αυτή αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ενεργειών που πραγματοποιεί τα δύο τελευταία χρόνια η εταιρεία με στόχο το τελικό προϊόν να γίνει πιο οικονομικό για τον καταναλωτή. Υπενθυμίζεται η πλήρης απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ στο 23% το 2011, γεγονός που διατήρησε τις τιμές του ΒΕΝΕΤΗ στα ίδια επίπεδα, αλλά και η μείωση της τιμής της φρατζόλας του χειροποίητου χωριάτικου στα 0.49 λεπτά από 0.75 λεπτά που πραγματοποιήθηκε πέρσι, κάνοντας αίσθηση και παρασύροντας την αγορά του ψωμιού σε χαμηλότερες τιμές.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Facebook Comments