Bουτιά πάνω από  2,26% στο χρηματιστήριο. Όπως φαίνεται οι εκλογές βαραίνουν περισσότερο το κλίμα, με τους αναλυτές να θεωρούν ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει έστω και μία ψήφο πάνω από τα σωρευτικά ποσοστά Ν.Δ. – Ελιάς, τότε και μόνο τότε θα υφέρπεται η συζήτηση για διενέργεια εθνικών εκλογών.

Στις 1156 μονάδες διαμορφώνεται ο Γενικός Δείκτης καταγράφοντας πτώση 2,09%. Βουτιά 3,58% για την μετοχή της ΔΕΗ στα 10,53 ευρώ. Βουτιά 4,72% για την ΕΥΔΑΠ στα 9,08 ευρώ. Βουτιά 5,80% για την Jumbo στα 10,40 ευρώ. Με πτώση 3,68% ο ΟΤΕ. Με βουτιά 2,7% ο ΟΠΑΠ και 2,25% η Γεκ- Τέρνα.

Από τις 2 Ιουνίου, η μετοχή της Eurobank εισέρχεται στην μεγάλη κεφαλαιοποίηση του Χ.Α. και στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις μετοχές που θα περιλαμβάνονται στους δείκτες της Morgan Stanley.

Μετά τις αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών, το ενδιαφέρον στρέφεται στις αλλαγές στους δείκτες προκαλώντας μεταβλητότητα και διακυμάνσεις./ Χρηματιστές σχολιάζουν ότι με βάση τα τεχνικά δεδομένα, η αγορά θα βρει ισχυρές στηρίξεις περίπου 2% πιο κάτω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών και συγκεκριμένα στις 1.152 μονάδες.

 

Facebook Comments