2 ημέρες πριν τις εκλογές, ο Κ. Γαβρόγλου μοίραζε άδειες υπερεργασίας σε «ημετέρους»

2 λεπτά ανάγνωση
18 Ιουλίου 2019

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας καταγγέλλει ότι ο πρώην υπουργός Παιδείας χορήγησε άδειες από 2 έως 50 ημέρες σε 162 ημέρες.

Σύμφωνα με το esos.gr, στη σχετική ανακοίνωση-καταγγελία γίνεται λόγος για την «τελευταία αυθαίρετη πράξη της απερχόμενης πολιτικής ηγεσίας να διαχωρίσει τους εργαζόμενους σε ημέτερους και μη». Αυτή δεν ήταν η μόνη προεκλογική κίνηση του Κώστα Γαβρόγλου ο οποίος είχε ζητήσει εξαίρεση για τις προσλήψεις μέχρι το 2022.

Η καταγγελία

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ καταγγέλλουμε την τελευταία αυθαίρετη πράξη (5-07-2019) της απερχόμενης πολιτικής ηγεσίας να διαχωρίσει τους εργαζόμενους σε ημέτερους και μη, χορηγώντας άδειες υπερεργασίας από 2 έως 50 ημέρες σε 162 άτομα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Κ.Υ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κώστας Κοτζαμπασάκης
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τόνια Μητσοτάκη

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χ. Μαμουλάκης: «Προφανώς ο Τσίπρας μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη»

Τη θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να αποτελεί ισχυρό πολιτικό αντίπαλο

Ποια πρόσωπα θα πλαισιώσουν τον Αλέξη Τσίπρα

Έντονη πολιτική κινητικότητα προκαλούν οι συζητήσεις γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα και

Προειδοποίηση Moody’s για Ελλάδα: Ο κίνδυνος πολιτικής αστάθειας επιστρέφει

Σήμα κινδύνου για την ελληνική οικονομία εκπέμπει η Moody’s Analytics.