«Δεν υπάρχει τώρα θέμα αύξησης της θητείας. Δεν ξέρω που θα οδηγήσουν οι ανάγκες, αλλά εγώ νομίζω πως πρέπει να καταστήσουμε προτεραιότητα την πρόσληψη επίλεκτων διαλεγμένων επαγγελματικών οπλιτών στελεχών και στους 3 κλάδους. Θα είχε μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για την αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων», είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στη Βουλή.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ζήτησε ενότητα και σύμπνοια όλων των πολιτικών δυνάμεων και πρόσθεσε ότι είναι ώριμες οι συνθήκες προκειμένου όπως και στο παρελθόν τα κόμματα να ψηφίζουν τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού

«Πρέπει όλες οι παρατάξεις να συμβάλουν ώστε να ισχύσει η συνθήκη: ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται περιβάλλον ασφάλειας στην χώρα και αυτό οδηγεί σε περιβάλλον ανάπτυξη».

«Ωρίμασαν οι συνθήκες για να ψηφίσουν όλες οι παρατάξεις τις δαπάνες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αποτελούν πεδίο εθνικής ομόνοιας, ομοψυχίας και αποφασιστικότητας. Με τον τρόπο αυτό εκπέμπουμε μήνυμα τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας», πρόσθεσε.
 

Facebook Comments