Η κόντρα στο ΣΥΡΙΖΑ κορυφώνεται και δείχνει πλέον ότι τα προβλήματα στο εσωτερικό είναι πάρα πολλά, μοιάζει περισσότερα με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το πρωί ο Γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι «υπάρχει ένας διακριτός ρόλος ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τους σχολιαστές που μπορούν να γράφουν ό,τι θέλουν και στους πολιτικούς. Εγώ δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιάσω κάποια συζήτηση με τον κ. Βαξεβάνη». «Επειδή γνωριζόμαστε όλοι (…) έχω τα αντισώματά μου, όπως και συνολικά ο χώρος μας στην υπόθεση του αυριανισμού, και του νεοαυριανισμού», επεσήμανε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, επίσης, τσιγκλούσε με κάθε ευκαιρία στο Twitter τον Πάνο Σκουρλέτη.

Σκουρλέτης για Βαξεβάνη: Έχω αντισώματα στην υπόθεση του νεοαυριανισμού https://youtu.be/KHnwPWgkLpA  μέσω @YouTube Ε όχι και «νεοαυριανισμός» ο @KostasVaxevanis ντροπή….


 

Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν άφησε αναπάντητο τίποτα από όλα αυτά: «Όταν σε καλεί στο κανάλι ο Μαρινάκης για να βρίσεις Βαξεβάνη,σε κάνει προπαγανδιστικό video η Ομάδα Αληθειας της ΝΔ και σε προωθεί ο Αδωνης,δεν πρόκειται για προσωπικό θέμα,αλλά για σχέδιο.Και το σχέδιο και οι αρχιτέκτονες θα λάβουν απάντηση όταν πρέπει».

Όταν σε καλεί στο κανάλι ο Μαρινάκης για να βρίσεις Βαξεβάνη,σε κάνει προπαγανδιστικό video η Ομάδα Αληθειας της ΝΔ και σε προωθεί ο Αδωνης,δεν πρόκειται για προσωπικό θέμα,αλλά για σχέδιο.Και το σχέδιο και οι αρχιτέκτονες θα λάβουν απάντηση όταν πρέπειhttps://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1259787436143661056?s=19 …

 

Αρκετοί μάλιστα ερμήνευσαν ότι το αινιγματικό ποστ Βαξεβάνη υπονοεί σχέδιο του Σκουρλέτη εναντίον του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ…

Σημειωτέον ότι ο Παύλος Πολάκης γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του με τον Κώστα Βαξεβάνη και τον Νίκο Παππά.

Facebook Comments