Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου

Μαμουλάκης (ΣΥΡΙΖΑ): «Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στη Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch»

3 λεπτά ανάγνωση

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και μετά τις αντιδράσεις έσβησε το tweet του.

«Η Βαρυμπόμπη καίγεται και μια ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadair καρφωμένα για ώρες στη Σκύρο και ο Συνολάκης εξαφανισμένος με Silver Alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στη Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch», έγραψε ο κ. Μαμουλάκης.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, πάντως, ο βουλευτής έσπευσε να «κατεβάσει» το tweet του, το οποίο φλέρταρε με τα όρια της χαιρεκακίας.

Να σημειωθεί, δε, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε κόντρα και στην κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία είχε δώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του λίγη ώρα πριν.

«Τούτες τις δύσκολες ώρες κύριο μέλημα όλων μας να περιοριστεί η καταστροφή, μα πάνω από όλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τη φωτιά και την αμέριστη αλληλεγγύη μου στους πολίτες που δοκιμάζονται», έγραψε στο twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

Πηγή: Reader.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Τρίκαλα: Τέσσερις γυναίκες νεκρές από τη μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα

Τέσσερις  γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε