ΣΥΡΙΖΑ για δημοσκόπηση Alpha: Ο πανικός και η επιρροή του κ. Μητσοτάκη στα ΜΜΕ δεν κρύβονται

2 λεπτά ανάγνωση
26 Ιανουαρίου 2022

Στη δημοσκόπηση που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνοντας λόγο για «δημοσκοπική περίθαλψη των κυβερνητικών τραυμάτων».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη είναι γνωστός και δεν κρύβεται. Το ίδιο και η επιρροή του στα ΜΜΕ.

Είχαμε όμως την αίσθηση ότι στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha θα κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα και θα προστάτευαν το κύρος του καναλιού. Πέσαμε έξω. Τη μέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους και η χώρα καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 118 θανάτους, έκριναν σκόπιμο να επιστρατεύσουν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία και έναν πρώην πολιτευτή στο Ποτάμι, για να συνεχίσουν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων. Μόνο που όλο αυτό άρχισε πια να γίνεται κουραστικό και γυρνάει μπούμερανγκ. Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι». 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στις 12,2 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – “Γκρεμίζονται” Πλεύση Ελευθερίας – ΣΥΡΙΖΑ – Διαψεύδονται οι ελπίδες για το κόμμα Καρυστιανού!

Νέα δεδομένα καταγράφονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της

Κ. Μπάρκας: «Ζητάμε εκλογές για να ξεδιαλύνουμε μια σειρά ζητημάτων που αφορά το Κράτος Δικαίου και το Σύνταγμα της χώρας»

Ο Κώστας Μπάρκας επανέφερε το αίτημα για εκλογές, επικαλούμενος ζητήματα Κράτους Δικαίου

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και