Η PrimeXBT, μια παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα trading προϊόντων και κρυπτονομισμάτων, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου εκπαιδευτικού ιστότοπου για traders.

Η νέα online Ακαδημία της PrimeXBT είναι Live

Το νέο εκπαιδευτικό website, PrimeXBT Trading Academy, προσφέρει στους traders με οποιαδήποτε εμπειρία ή επίπεδο ικανοτήτων μια λεπτομερή πλατφόρμα εκμάθησης με αναφορές κυρίως στις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα.

Οι άπειροι μπορούν να μάθουν τα βασικά για το blockchain ή τους διάφορους υποτομείς της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων, όπως τα NFT. Οι σχετικά έμπειροι θα βρουν πολλούς οδηγούς που έχουν σχεδιαστεί για να τους πάνε στο επόμενο επίπεδο, ενώ οι επαγγελματίες μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και να παραμείνουν στην κορυφή των τρεχουσών εξελίξεων της αγοράς.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη πάνω στην 20ετή εμπειρία συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα

Ο ειδικός συναλλαγών της PrimeXBT Trading Academy, Dirk Hartig, παρουσιάζει στρατηγικές συναλλαγών και βίντεο ενημέρωσης της αγοράς που βασίζονται σε πάνω από 20+ χρόνια εμπειρίας και έρευνας στην αγορά. Ο Hartig προσφέρει επίσης αποκλειστική πληροφόρηση για τρέχουσες ειδήσεις και γεγονότα, μαζί με εις βάθος ανάλυση ως οικοδεσπότης του That Crypto Show!

“Η γνώση είναι δύναμη! Η PrimeXBT Trading Academy σε συνδυασμό με τα 23 χρόνια της μοναδικής μου σοφίας πάνω στην  αγορά θα οπλίσει τους traders με την απαραίτητη εκπαίδευση για να έχουν αποτελέσματα και να γίνουν κερδοφόροι”, δήλωσε ο Dirk Hartig, ειδικός στην αγορά της PrimeXBT.

Μάθε να κερδίσεις τα μέγιστα από την πλατφόρμα της PrimeXBT

Εκτός από αποκλειστικές συμβουλές για το πώς να κάνετε trade ή να ενισχύσετε τις συναλλαγές σας, υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη με μαθήματα για το πώς να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο PrimeXBT.

Τα εκπαιδευτικά βίντεο περιλαμβάνουν οδηγίες για την πραγματοποίηση κατάθεσης, τη χρηματοδότηση ενός λογαριασμού με margin, την πρόσβαση στο ποντάρισμα λογαριασμού απόδοσης ή τη δημιουργία ενός λογαριασμού συναλλαγών Covesting copy. Με τόσα πολλά εργαλεία συναλλαγών και δυνατότητες κάτω από μια εφαρμογή, τα σεμινάρια της PrimeXBT Trading Academy προσφέρουν χρήσιμη καθοδήγηση σε κάθε πτυχή της πλατφόρμας.

Η ακαδημία συναλλαγών PrimeXBT είναι πλέον live και διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες σήμερα.

Σχετικά με την PrimeXBT

PrimeXBT is a multi-award-winning fintech company established in 2018 which offers a Cryptocurrency, FX, Indices, and Commodities synthetic contract trading infrastructure. The platform provides access to a wide range of trading tools while maintaining security, liquidity and enabling a safe and efficient trading environment for everyone. PrimeXBT also offers the Covesting copy-trading module, which allows users to browse through hundreds of trading strategies provided by other traders, and automatically copy their trading activity.

 

Για να μάθετε περισσέτερα: https://primexbt.com.

Ακολουθήστε την PrimeXBT στο Facebook και το Twitter.

Facebook Comments