Συνελήφθησαν οι τρεις ύποπτοι δράστες για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, δήλωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σημειώνεται πως νωρίτερα, το πρωί, προσήχθησαν στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ένας 41χρονος, ένας 34χρονος και μία 39χρονη, όλοι ημεδαποί. Οι τρεις Έλληνες, συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας και φαίνεται να έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα.

Θεοδωρικάκος: Σύλληψη των δραστών μέσα σε 24 ώρες

“Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, είναι σπουδαίο και για την Πολιτεία και για τους πολίτες να αισθανόμαστε ότι η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά και προασπίζει την ασφάλεια και των πολιτών και της πατρίδας. Γι’ αυτό τα καλά λόγια και τα συγχαρητήρια αξίζουν πραγματικά στην Ελληνική Αστυνομία, για την ταχύτητα και τον επαγγελματισμό που έχει επιδείξει σε συγκλονιστικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τη κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.

Από την εξιχνίαση της άδικης και τραγικής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και τις τελευταίες ημέρες και ώρες την εξιχνίαση μέσα σε 48 ώρες του αποτρόπαιου εγκλήματος της δολοφονίας 4 ατόμων στην Ανδραβίδα, την απελευθέρωση του απαχθέντος επιχειρηματία και την σύλληψη των δραστών μέσα σε 24 ώρες από την απελευθέρωσή του και την άμεση εξιχνίαση της πρόσφατης ληστείας που έγινε πριν ελάχιστες μέρες σε χρηματαποστολή στην Αθήνα.

Συνεχίζουμε δυναμικά με σχέδιο, με σκληρή δουλειά ενάντια σε κάθε απειλή που αφορά την ασφάλεια των πολιτών και της πατρίδας μας. Κάνουμε πράξη το σύνθημα “Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού”.

 
Facebook Comments