Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με την υπόθεση-θρίλερ και τη Τζωρτζίνα.

Η διάψευση για τη συναυλία και τα έσοδα για τη Τζωρτζίνα

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς των τριών κοριτσιών είχαν ισχυριστεί πως είχαν πάει σε μεγάλη συναυλία στην Πάτρα στις 29 Ιουλίου του 2021 – ενώ είχαν ήδη χάσει δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, και η Τζωρτζίνα είχε σοβαρή εγκεφαλοπάθεια – προκειμένου να μιλήσουν με τον καλλιτέχνη και τους διοργανωτές της συναυλίας, ώστε να οργανώσουν μία αντίστοιχη συναυλία με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων είτε για τη Τζωρτζίνα, είτε για άλλα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επικοινώνησε με τον διοργανωτή της εν λόγω συναυλίας και με τον μάνατζερ των καλλιτεχνών και, όπως τόνισε, κανείς από αυτούς δεν είχε ιδέα για κάτι τέτοιο.

«Σε εμάς δεν ήρθε ποτέ κανένας να ζητήσει αφιερωματική συναυλία. Εμείς πήγαμε, σαν εταιρεία, κάναμε τη συναυλία μας όπως κάνουμε σε όλη την Ελλάδα και φύγαμε. Στη συγκεκριμένη συναυλία στην Πάτρα σε εμάς, δεν ήρθε κανένας, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποτέ εμένα δεν με προσέγγισε κανένας, ποτέ», δήλωσε στο Live News ο διοργανωτής της συναυλίας.

 




Facebook Comments