Χρυσός: Εβδομαδιαίες απώλειες 1,6%

1 λεπτό ανάγνωση
1 Απριλίου 2022

Με απώλειες έκλεισε ο χρυσός την Παρασκευή, διευρύνοντας την πτώση του στην εβδομάδα άνω του 1%.

Ειδικότερα, ο χρυσός παραδόσεως Ιουνίου έχασε την Παρασκευή 30,30 δολάρια ή σχεδόν 1,6%, για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 1.923,70 δολάρια ανά ουγγιά. Στην εβδομάδα, το πολύτιμο μέταλλο υποχώρησε κατά 1,6%.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Χρυσός: Εβδομαδιαίες απώλειες 1,6%

1 λεπτό ανάγνωση
12 Οκτωβρίου 2019

Με απώλειες έκλεισε ο χρυσός την Παρασκευή, με το πολύτιμο μέταλλο να τερματίζει κάτω από το ψυχολογικό όριο των 1.500 δολαρίων η ουγγιά.

Eιδικότερα, το συμβόλαιο Δεκεμβρίου για τον χρυσό στο Comex έκλεισαν τη σημερινή συνεδρίαση 12,20 δολάρια χαμηλότερα ή 0,8%, στα 1.488,70 δολάρια η ουγγιά, “χάνοντας” το ψυχολογικό όριο των 1.500 δολαρίων αλλά ελαφρώς υψηλότερα από το χαμηλό ημέρας των 1.478 δολαρίων η ουγγιά. Μετά και τη σημερινή πτώση, οι απώλειες του μετάλλου για την εβδομάδα διευρύνθηκαν στο 1,6%, που είναι η μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση σε διάστημα επτά και πλέον μηνών.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουτιά στον χρυσό παρά την εκεχειρία – Στα ύψη η ανησυχία για Ορμούζ, πληθωρισμό και ενέργεια

Πτωτικά κινούνται οι τιμές του χρυσού, παρά την παράταση της εκεχειρίας μεταξύ

Ανάκαμψη για τον χρυσό μετά το διήμερο sell-off

Ο χρυσός επιχειρεί δυναμική αντίδραση, ανακτώντας μέρος των πρόσφατων απωλειών.

Πετρέλαιο: Υποχώρηση τιμών μετά τις δηλώσεις Τραμπ για εκεχειρία με το Ιράν

Σε τροχιά διόρθωσης οι τιμές του πετρελαίου.