Θέμα και στη Daily Mail έγινε η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ερευνάται για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

«Μια 33χρονη μητέρα στην Ελλάδα απεικονίζεται να χαμογελά δίπλα στην ανάπηρη κόρη της στην τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε από το ζευγάρι πριν της δώσει μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης». Με αυτόν τον τρόπο η βρετανική Daily Mail αναφέρεται στην υπόθεση θρίλερ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

«Η Τζωρτζίνα – η οποία υπέστη επιληπτικές κρίσεις τον Απρίλιο του 2021 που την άφησαν τετραπληγική – πέθανε τον Ιανουάριο αφού πέρασε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο και οι νοσοκόμες επιβεβαίωσαν αργότερα ότι η Πισπιρίγκου ήταν μόνη της με την κόρη της τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου της». «Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της κόρης της και έχει φυλακιστεί στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Κορυδαλλού στην Αθήνα μέχρι την ημερομηνία της δίκης της, η οποία δεν έχει ακόμη συμφωνηθεί. Η ίδια έχει αρνηθεί κάθε αδίκημα», συνέχισε στο άρθρο της η Daily Mail.

 

Facebook Comments