Πήραν σηκωτή γυναίκα που φώναζε στον Τσίπρα «Προδότη, η Μακεδονία είναι ελληνική»

2 λεπτά ανάγνωση
11 Μαΐου 2022
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Φραστική επίθεση πραγματοποίησε γυναίκα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε φραστική επίθεση από μία γυναίκα, στο κλείσιμο της περιοδείας του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα, μια γυναίκα πλησίασε και άρχισε να φωνάζει: «Προδότη, αλήτη, η Μακεδονία είναι ελληνική», αντιδρώντας με τον τρόπο της στη Συμφωνία των Πρεσπών. Αμέσως επενέβησαν οι άνδρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την απομάκρυναν, ενώ η ίδια συνέχιζε να διαμαρτύρεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλ. Τσίπρας: «Δεν μπορώ να μένω στη βολική σιωπή, έχω ευθύνη για να επιστρέψει η χώρα στη σταθερότητα»

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ανέφερε «Εγώ

Ολ. Γεροβασίλη: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει κυβερνήσει τη χώρα επιτυχώς»

Σε μια τοποθέτηση με ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα, η Όλγα Γεροβασίλη εξέφρασε τη

Ζ. Ζούπης: «Έχουν χάσει τη δυναμική τους Τσίπρας και Καρυστιανού»

Ο Ζαχαρίας Ζούπης εκτίμησε ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η