Φρένο στα σενάρια των τελευταίων ημερών τόσο για τον ενδεχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης όσο και για πρόωρες εκλογές, με πιθανότερη ημερομηνία το ερχόμενο Φθινόπωρο, θέλησε να βάλει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις.


Κι αν στο ερώτημα για το κατά πόσο μπορούν να στηθούν κάλπες νωρίτερα από την Ανοιξη του 2023, ήταν ξεκάθαρος δεν συνέβη το ίδιο απαντώντας για το αν ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός της εβδομάδας.

«Οι εκλογές θα γίνουν το 2023. Ολα τα υπόλοιπα είναι σενάρια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα» απάντησε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κυβερνητικών συντακτών, όταν τέθηκε το θέμα για πρόωρες εκλογές. Νωρίτερα, όμως, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετική με τον ανασχηματισμό. «Μήπως έχει έρθει η ώρα; Την Πέμπτη καλό είναι να μην κανονίσουμε κάτι;» ρωτήθηκε για να απαντήσει με… ντρίπλα, λέγοντας πως «Μην κανονίσετε για να ενημερωθείτε για τις εργασίες του υπουργικού συμβουλίου την Παρασκευή».

Facebook Comments