Για τις εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών που αναφέρεται σε ασφυκτικό θάνατο, μίλησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, με τη χρήση κεταμίνης, τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αρχικά ότι δεν έχει δει το πόρισμα, αλλά μόνο εικασίες.

Η ίδια επιμένει στην αρχική της θέση, ότι δηλαδή δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών. “Δε θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό. Αρνούμαι κάθε υπόνοια, κάθε υποψία και κάθε κατηγορία”, ισχυρίζεται, όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

“Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι (αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα). Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού”, είπε στον δικηγόρο της.

Στη συνέχεια ανέφερε: “Αν το πόρισμα αναφέρει ασφυκτικό θάνατο από εγκληματική ενέργεια, είναι λογικό να ασκηθούν άμεσα ποινικές διώξεις.” Όσον αφορά το πόρισμα και τη συσχέτιση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο δικηγόρος δήλωσε πως “μέχρι τώρα έχουμε δει πολλά κενά στη δικογραφία για το θάνατο της Τζωρτζίνας και δεν είναι δεμένη για εμάς η υπόθεση.”

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι “με τρομάζει το ενδεχόμενο δύο ιατροδικαστές που ακόμα δεν τους έχει θέσει σε διαθεσιμότητα το ελληνικό κράτος έκαναν λάθος. Μπορεί άνθρωποι να έχουν καταδικαστεί. Μπορεί να σημάνει κύμα σε εκατοντάδες υποθέσεις. Μου κάνει τεράστια εντύπωση πώς δύο ιατροδικαστές είναι ακόμα εν ενεργεία.”
Facebook Comments