7 χρόνια πέρασαν από τότε που κορυφαίοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας πανηγύριζαν για την απόφαση τους.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που έξω από τα ATM των τραπεζών σχηματίζονταν ουρές από χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι έσπευδαν να αποσύρουν τις οικονομίες τους, ακόμα και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που οι τράπεζες έκλεισαν και παρέμειναν κλειστές όπως και το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους καταθέτες να αποσύρουν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο καταθέσεις 1 δισ. ευρώ και να αδειάζουν από μετρητά το 50% των 5.000 ΑΤΜ της χώρας.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που αποφάσιζαν το κλείσιμο των τραπεζών για μία εβδομάδα και ημερήσια ανάληψη από τα ATM στα 60 ευρώ.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που οι ουρές που σχημάτιζαν οι πολίτες έξω από τις τράπεζες, τα σούπερ μάρκετ και τα πρατήρια υγρών καυσίμων έκαναν το γύρο του κόσμου.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα πάγωνε με δεκάδες επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας κατέθετε αίτημα με επιστολή του για ένα τρίτο πρόγραμμα στήριξης, ύψους 29,1 δισ. ευρώ, το οποίο θα χρηματοδοτούσε ο ESM και θα κάλυπτε τα χρέη της Ελλάδας ως το 2017 για να μη χρεοκοπήσουμε. Αίτημα που απορρίφθηκε.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που η πληρωμή της δόσης στο ΔΝΤ δεν καταβλήθηκε και η Ελλάδα έγινε η πρώτη αναπτυγμένη οικονομία που δεν έχει καταβάλει οφειλή προς το ΔΝΤ, κοινώς ο παρίας του κόσμου.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που οι υπέρμαχοι του «ΟΧΙ» έστησαν μέχρι και χορούς στο Σύνταγμα για να γιορτάσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας χρειάστηκε να διαπραγματευτεί για 17 ώρες με αποτέλεσμα να φέρει ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο με αποτέλεσμα να διαλύσει την μεσαία τάξη της χώρας.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την «κωλοτούμπα» διεθνή όρο.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που η Ελλάδα έγινε ο περίγελος της Ευρώπης.

7 χρόνια πέρασαν από τότε που δίχασαν τους Έλληνες.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει;

Facebook Comments