Τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύουν τα 4 οχήματα, τύπου 4×4 SUVs, που δώρισαν οι εταιρείες Teleperformance Greece, Barphone και Dimand Real Estate Development.

Πρόκειται για μια σημαντική δωρεά στο Πυροσβεστικό σώμα ύψους 135.000 ευρώ. Η επίσημη ανακοίνωση της δωρεάς έγινε την Τρίτη 26 Ιουλίου σε σχετική εκδήλωση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσία ανώτατων στελεχών του Σώματος και εκπροσώπων των τριών εταιρειών των κ.κ. Κωνσταντίνο Χαμαλέλη, CEO της Teleperformance Greece, Δημήτρη Ανδριόπουλο, CEO της Dimand και Πέτρο Θεριανό, CEO της Barphone.

Σκοπός της σύμπραξης, όπως αναφέρθηκε, αποτελεί η συμβολή στο δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, προκειμένου να ενισχυθούν οι επιχειρησιακές του δυνατότητες σε αστικό και δασικό περιβάλλον, καθώς επίσης και το έργο των πυροσβεστών που βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή”.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, τη θερινή περίοδο, καλείται να αντιμετωπίσει πληθώρα περιπτώσεων. Είναι ενδεικτικό ότι, μόνο τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, εκδηλώθηκαν 58 δασικές πυρκαγιές, οι οποίες, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Π.Σ., τέθηκαν υπό έλεγχο.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ιδιωτική πρωτοβουλία για την ενίσχυση κρίσιμων φορέων της Πολιτείας, όπως του Π.Σ., θεωρείται στις μέρες μας σημαντική. Μάλιστα, οι τρεις εταιρείες (Teleperformance Greece, Barphone και Dimand) εκτιμάται ότι θα προχωρήσουν μελλοντικά και σε άλλες συμπράξεις όσον αφορά την ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας και Πολιτείας.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε για τη δωρεά προς το Π.Σ., ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Ιωάννης Σταμούλης, Κλαδάρχης Διοικητικής Υποστήριξης ΑΠΣ, Υποστράτηγος Π.Σ. δήλωσε αναφορικά με την πρωτοβουλία των τριών εταιρειών: “Η σημαντική αυτή δωρεά που προέρχεται από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες Teleperformance Greece, Dimand και Barphone, ήρθε σε στιγμή που θα συμβάλει τόσο στην εμψύχωση στο πυροσβεστικού προσωπικού που αντιλαμβάνεται για μία ακόμη φορά την κοινωνική αναγνώριση του έργου που επιτελεί, αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλει και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος”.

Οι δηλώσεις των εταιρειών στην εκδήλωση δωρεάς των οχημάτων στο Π.Σ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance Greece, Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας, ευχαριστώντας την Dimand και την Barphone για τη συνεργασία, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Είναι βέβαιο πως ο κάθε ένας από εμάς έχει ευθύνη και χρέος να προστατεύει το περιβάλλον. Είναι επίσης βέβαιο πως, όταν αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με συνέργεια και σε συνεργασία, η δύναμή μας αυξάνεται πολύ και ο αντίκτυπος των αποτελεσμάτων μας είναι πολύ μεγαλύτερος.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως, λοιπόν, που βρισκόμαστε όλοι μαζί σήμερα εδώ για αυτόν τον σημαντικό σκοπό και θέλω από τη μεριά μου να διαβεβαιώσω ότι η Teleperformance Greece επιδιώκει με κάθε τρόπο να είναι συμμέτοχος σε τέτοιες σπουδαίες δράσεις και ενέργειες, καθώς αυτές αποτελούν προτεραιότητα και βασικά στοιχεία της στρατηγικής της εταιρείας.

Στην Teleperformance Greece, εκτός από τους επιχειρηματικούς μας στόχους, αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε δράσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη της κοινωνίας και των ευάλωτων ομάδων”.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand, δήλωσε: “Από τις θεμελιώδεις αρχές που συνιστούν την εταιρική κουλτούρα της Dimand, είναι η προστασία του περιβάλλοντος.

Το αποδεικνύουμε, εμπράκτως, μέσα από τα σύγχρονα βιοκλιματικά κτήρια που αναπτύσσουμε, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές της βιωσιμότητας, σεβόμενα τόσο το περιβάλλον, όσο και τον άνθρωπο.

Οι καταστροφικές φωτιές των περασμένων ετών, μας έχουν ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο. Στο πλαίσιο αυτό, η Dimand αποφάσισε να ενισχύσει το έργο των φορέων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. Ως δείγμα αναγνώρισης του σπουδαίου και τιτάνιου έργου τους, προσφέρουμε τα συγκεκριμένα οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα, βάζοντας ένα λιθαράκι για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του. Προχωρήσαμε σε αυτή την πρωτοβουλία μαζί με τις εταιρείες Βarphone και Teleperformance Greece, με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τις ίδιες πεποιθήσεις σε ό,τι αφορά στην ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στις μελλοντικές γενιές, όχι μόνο να προστατεύσουμε τον πλανήτη, αλλά και να τον παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που τον παραλάβαμε”.

Αντίστοιχα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Barphone, Πέτρος Θεριανός, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία των τριών μερών: “Ευχαριστούμε πολύ την Τeleperformance Ελλάδας για την πρωτοβουλία και την πρόταση της συνέργειας, καθώς και τη Dimand για τη συμμετοχή της σε αυτή την τόσο σημαντική πράξη ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη ενέργεια για την προστασία και πρόληψη απέναντι στις φυσικές καταστροφές. Η Barphone καλλιεργεί διαρκώς το αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης και προσπαθούμε συστηματικά και με κάθε τρόπο να βοηθάμε έμπρακτα όπου υπάρχει ανάγκη. Η ομαδική προσπάθεια είναι στην κουλτούρα μας και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί πάντα θα μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα. Ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις καταστροφικές πυρκαγιές που βιώσαμε το καλοκαίρι του 2021, θεωρήσαμε απαραίτητη την κινητοποίησή μας και με αυτή τη δωρεά στο Πυροσβεστικό Σώμα θέλουμε να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο του. Πιστεύουμε πολύ στη συνεργασία και την ευαισθητοποίηση. Όταν οι εταιρείες ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στο περιβάλλον και να αποτελέσουμε φωτεινά παραδείγματα για την κοινωνία μας”.

Το προφίλ των τριών εταιρειών

Σημειώνεται ότι η Teleperformance Greece είναιημεγαλύτερη εταιρεία παροχής “Customer Experience Management” στην Ελλάδα. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 Αγορές σε 42 γλώσσες και διαλέκτους, με πάνω από 11.500 εργαζόμενους που προέρχονται από 109 χώρες.

Αντίστοιχα, η Dimand είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Από την αρχή της λειτουργίας της, το 2005, έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία των “πράσινων” κτηρίων στον πυρήνα της δραστηριότητάς της, δημιουργώντας μία νέα αγορά στο Real Estate και αποτελώντας πρότυπο διεθνώς.

Τέλος, η Barphone, με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή και να παρέχουν ξεχωριστές εμπειρίες, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και για τους τελικούς τους πελάτες.

Facebook Comments