Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Φίλης αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή το φεστιβάλ της νεολαίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον υπουργό Ανάπτυξης να αποκαλεί τον πρώην υπουργό Παιδείας, “Ορντινάτσα του Πούτιν”.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης ήταν έτοιμοι να αποχαιρετήσουν του καλεσμένους της εκπομπής, με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει πως “οι υποκλοπές και η κάμψη της δημοκρατίας στην χώρα μας, θα τις πληρώσει η κυβέρνηση”.

Η συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, που σε υψηλούς τόνους, απάντησε: “Κάμψη της δημοκρατίας είναι στο φεστιβάλ της νεολαίας σας να γράφουν “Μητσοτάκη… γ@…”” και εσείς να γελάτε σαν χάνοι από κάτω. Αυτό είναι κάμψη της δημοκρατίας. Ντροπή σας κύριε. Κάνατε τις ορντινάτσες του Πούτιν, τις κάνατε στη νεολαία σας. Ορντινάτσα του Πούτιν, ντροπή σας. Ολόκληρη νεολαία έβαλε τον Πούτιν να βρίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας και δεν ντρέπεστε εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο Νίκος Φίλης, είπε: “Εδώ γελάμε όλοι. Γελάμε μαζί σας”, για να του πει ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Θα τα πούμε στην κάλπη. Άντε πήγαινε πάρε κανα καφέ στον Πούτιν”.




Facebook Comments