Πρόκειται για έναν 39χρονο ημεδαπό ο οποίος φέρεται να σκότωσε το γατάκι στις 10 Αυγούστου.

Ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές να καταθέσει για το περιστατικό. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Η φρικτή πράξη που φέρεται να έκανε ο 39χρονος καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη και ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης «Νοιάζομαι» η οποία είχε επικηρύξει τον δράστη με 3.000 ευρώ. Το γατάκι ήταν αδέσποτο, μόλις 1,5 μηνών και ο δράστης το κυνήγησε, το πάτησε και όταν σύρθηκε να πάει στη φωλιά του για να κρυφτεί, τότε το ξαναπάτησε αποτελειώνοντάς το.

Νωρίτερα:

Ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ο άντρας που κακοποίησε και φέρεται να σκότωσε το νεογέννητο γατάκι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου.


Εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρικές καταθέσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποίησουν τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, πρόκειται για έναν κάτοικο του κέντρου της πόλης, περίπου 40 ετών, ο οποίος κλήθηκε να δώσει κατάθεση.

Facebook Comments