Νέα σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά η υπόθεση εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δράστης είναι ένας 63χρονος σεσημασμένος παιδόφιλος και θύματα δύο αδέλφια, αγόρια, 7 και 8 ετών. Όπως γίνεται γνωστό, ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη των παιδιών και τα οδήγησε σπίτι του αναγκάζοντάς τα έναντι χρηματικής αμοιβής να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών, αφού έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 63χρονου ημεδαπού, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη βραδινές ώρες της 9-10-2022 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Ο 63χρονος κατηγορείται ότι διέπραξε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στην Αθήνα.

Ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Facebook Comments