Νέες και βαριές καταγγελίες για τον 53χρονο Ηλία Μίχο έκανε δημοσίως η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία συστήθηκε ως “πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια” έξω από τα δικαστήρια.

Την ώρα που ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, η κ. Καρατζιώτη δήλωνε χαρακτηριστικά:

Ο 53χρονος ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε και την 12χρονη μαζί του. Την έφερνε για να πάει με πελάτες και μάλιστα με επώνυμους πελάτες. Αυτό γινόταν επί δύο ολόκληρους μήνες, πριν από ένα τρίμηνο περίπου”.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς η ίδια επέτρεπε να συμβεί αυτό, εφόσον το κορίτσι ήταν ανήλικο, εκείνη απάντησε πως η ίδια δεν το ήξερε, γιατί δεν βρισκόταν εκεί. “Δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Εγώ δεν το ήξερα”.

“Δεν έκανε κανείς καταγγελία, γιατί φοβούνταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά… και κάτι τσιγγανάκια, κάτι παιδιά από τον Κολωνό…”, συμπλήρωσε.

Η ίδια μάλιστα, κρατούσε ένα στικάκι, κι ανέφερε πως στον οίκο ανοχής που διατηρεί έχει κάμερες, και έχει βιντεοσκοπήσει τον κατηγορούμενο με το 12χρονο κορίτσι, που φαίνεται ξεκάθαρα.

Facebook Comments