Κουίζ για «ψαγμένους»:

Σε μια πόλη του κόσμου, κάθε χρόνο, γίνεται μια φημισμένη υπαίθρια αγορά. Σ΄αυτή λοιπόν την αγορά, φέτος, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πωλούνται:

– χριστουγεννιάτικα ντόνατς,

– χριστουγεννιάτικες μπότες & σκουφάκια,

– χριστουγεννιάτικες γραβάτες

– χριστουγεννιάτικες αφίσες,

– ευχετήριες κάρτες για τα Χριστούγεννα & ημερολόγια

– χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ για σκυλάκια και γατάκια

και βεβαίως, βεβαίως…

χριστιανικοί σταυροί!

Σε ποια πόλη, σε ποια αγορά συμβαίνει αυτό;

Απάντηση: στη… Χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου Christkindelsmärik, την παλιότερη Χριστουγεννιάτικη αγορά της Ευρώπης, με ιστορία 450 ετών! (Είναι η αγορά στην οποία στις 11 Δεκεμβρίου 2018 ο 29χρονος Σερίφ Σεκάτ, Γάλλος υπήκοος, μαροκινής καταγωγής, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Στρασβούργο, εξαπέλυσε επίθεση με 5 νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Μάλλον την ξεχάσαμε, με τις τόσες δολοφονικές επιθέσεις της «θρησκείας της αγάπης» στην Ευρώπη.)

Στο Στρασβούργο, δήμαρχος είναι η “πράσινη” Jeanne Barseghian από το αντιπολιτευόμενο «πολυπολιτισμικό» κόμμα Europe Ecologie Les Verts. Εξελέγη με τις ψήφους των μουσουλμάνων και, παρά την αρμενική της καταγωγή, ισλαμοποιεί το Στρασβούργο, χρηματοδοτώντας την ανέγερση ενός τεράστιου τζαμιού 32 εκατομμυρίων ευρώ (το μεγαλύτερο στην Ευρώπη), που ελέγχει ο Ερντογάν, μέσω μιας ακραίας ισλαμιστικής οργάνωσης που δημιούργησε, με το εύγλωττο όνομα «Εθνικό Όραμα» (Millî Gorüs). Η Barseghian έδωσε σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό του Δήμου για το φαραωνικό ισλαμικό τέμενος. Στο Στρασβούργο λειτουργούν ήδη άλλα 4 ισλαμικά τεμένη.

Τον Ιανουάριο, η Millî Gorüs, μαζί με τρεις άλλες ομάδες, αρνήθηκαν να υπογράψουν τη «Χάρτα για τις Αρχές του Γαλλικού Ισλάμ» που προωθούσε η κυβέρνηση Μακρόν, ως μέρος της προσπάθειάς της κατά του εξτρεμισμού και του ισλαμικού «αποσχιστισμού». Οι υπογράψαντες τη Xάρτα αποδέχονται τη συμβατότητα του Ισλάμ με τις αξίες της Γαλλικής Δημοκρατίας, απορρίπτουν το πολιτικό Ισλάμ, αρνούνται την έννοια της αποστασίας και προασπίζουν την ισότητα των φύλων. Η Χάρτα είναι μια «κουτσουρεμένη» εφαρμογή της πρότασης που είχε διατυπώσει ο γράφων το 2012. Δεν περιλαμβάνει, όπως πρότεινα, αποκήρυξη των εδαφίων του Κορανίου που ορίζουν τη γυναίκα ως ον δεύτερης κατηγορίας και προτρέπουν τους πιστούς σε πράξεις βίας κατά των απίστων. Το σημαντικότερο, δεν προβλέπει κυρώσεις εναντίον όσων αρνήθηκαν να την υπογράψουν. Θα έπρεπε όσες οργανώσεις δεν αποδέχονται τις θεμελιώδεις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού να τίθενται εκτός νόμου, να δημεύεται η περιουσία τους και να απελαύνονται διά βίου τα διοικητικά τους στελέχη εκτός Ε.Ε., αφού τους αφαιρείτο η υπηκοότητα, σε περίπτωση που ήταν υπήκοοι κράτους της Ε.Ε.

Ο Gerald Darmanin, ο Υπουργός Εσωτερικών του Μακρόν, έκανε «μισή δουλειά», με αποτέλεσμα η Millî Gorüs, 5η φάλαγγα του Ερντογάν στη Γαλλία, να διαφημίζει την άρνησή της να υπογράψει την «Χάρτα», συσπειρώνοντας στις τάξεις της τους φανατικούς του πολιτικού Ισλάμ. Πολύτιμη συνεργάτης των Ισλαμιστών είναι η δήμαρχος του Στρασβούργου, της συμπρωτεύουσας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδεικνύοντας και στον πιο δύσπιστο το πόσο επικίνδυνο είναι να αποδίδεται η υπηκοότητα και φυσικά το δικαίωμα της ψήφου σε πληθυσμούς μεταναστών που όχι μόνο δεν θέλουν να ενσωματωθούν στην Ευρώπη, αλλά αντιθέτως επιδιώκουν να την μετατρέψουν σε Ισλαμική Επικράτεια με δημοκρατικά «εργαλεία», εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα και τον σεβασμό στις ατομικές ελευθερίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας.

Όπως βλέπετε, ενσωματωνόμαστε…

Υ.Γ. Από το πρόγραμμα σίτισης στα Ελληνικά Σχολεία για τη σχολική χρονιά 2022-23, έχει αφαιρεθεί εντελώς το χοιρινό κρέας. Στρασβούργο, ερχόμαστε!

Λεπτομέρειες εδώ

Facebook Comments