Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 33χρονος ημεδαπός Αναστάσιος Λ. που συνελήφθη από την ΕΛΑΣ για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση έναντι αμοιβής, της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πρόκειται για πρόσωπο που προσέγγισε το κορίτσι μέσω της εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και στη συνέχεια τη βίασε δύο φορές. Η 12χρονη αναγνώρισε το πρόσωπό του.

Το ανήλικο κορίτσι είχε δώσει ονόματα, επαγγελματικές ιδιότητες, χρώματα και μάρκες αυτοκινήτων για 4 άτομα που τη βίασαν, δρομολογώντας το νέο κύκλο συλλήψεων.

Περίπου στις 11:30 ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα απ’ όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη
Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή:TheToc.gr

Facebook Comments