Είχε δίκιο για τον Κινεζο-ιό που ξέφυγε από Κινέζικο εργαστήριο όταν οι ορθοπολιτικές «έγκυρες» φυλλάδες τον ειρωνεύονταν. «Το βιολί του ο Τραμπ» και «Κλόουν ο Τραμπ», έγραφαν. Τώρα που το παραδέχθηκαν και ο Π.Ο.Υ. και ο Μπάιντεν, σιωπή.

Είχε δίκιο για τις άθλιες καραντίνες που κατέστρεψαν τις εφοδιαστικές αλυσίδες που ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως. Οι Έλληνες, αν και παγκόσμιοι πρωταθλητές καραντίνας -έξι μήνες έγκλειστοι- είχαμε περισσότερους νεκρούς, τόσο από χώρες που δεν είχαν καραντίνες όσο και από τον μέσο όρο της Ε.Ε.

Είχε δίκιο όταν έλεγε: “Η συμφωνία για το κλίμα δεν σχεδιάσθηκε για να σώσει τον πλανήτη αλλά για να καταστρέψει την Αμερικανική οικονομία”. Ουσιαστικά, σχεδιάσθηκε για να καταστρέψει ΟΛΕΣ τις δυτικές οικονομίες και ΜΟΝΟΝ τις δυτικές οικονομίες. Προφανώς, οι δύο πρώτοι παγκόσμιοι ρυπαντές, Κίνα και Ινδία, βρίσκονται σε άλλο πλανήτη.

Είχε δίκιο στο θέμα της επιδοτούμενης από τους φόρους των πολιτών της Δύσης λαθροεισβολής, της κατάργησης των  Εθνών και της φτωχοποίησης μας.

Είχε δίκιο όταν το 2017 έλεγε στήν  Μέρκελ:

 -“Ανγκελα καλύτερα να σηκώσετε λευκή σημαία και να παραδοθείτε;

-Γιατί το λες αυτό Ντόναλντ;

-Διότι το 75% της ενέργειάς σας το εισάγετε από την Ρωσία.”

Ο παραπάνω διάλογος υπάρχει σε βίντεο στο προφίλ του γιου του Τραμπ, Donald Trump Jr., στο φέισμπουκ, διότι όπως είναι γνωστό οι ορθοπολιτικοί απατεώνες είχαν το θράσος να αποκλείσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο μόνος πρόεδρος που οι ΗΠΑ δεν ξεκίνησαν ούτε έναν πόλεμο ενώ πέτυχε και την συμφωνία ειρήνης Ισραήλ-Παλαιστινίων. Και αντί να του δώσουν το Νόμπελ ειρήνης, τον συκοφάντησαν, και τον συκοφαντούν ακόμα υπό τον τρόμο τους μήπως ξαναεκλεγεί το 2024. Επιτομή της συκοφαντίας είναι η παραπληροφόρηση ότι δήθεν τους είπε να πιούνε χλωρίνη.  Εκατομμύρια ηλίθιοι σε όλον τον πλανήτη παπαγαλίζουν: «Ο Τραμπ μας είπε να πιούμε χλωρίνη!» Δείτε το βίντεο με τις πρωτότυπες δηλώσεις του στα αγγλικά για να δείτε τι είπε, και τι σας είπαν ότι είπε.

Έχει δίκιο και τώρα, που με δηλώσεις του που δεν σας πρόβαλαν ποτέ, πρότεινε να αρχίσει διάλογος με την Ρωσία για να αποφευχθεί μία πιθανή πυρηνική καταστροφή. Παρεμπιπτόντως, την ίδια προτροπή έκανε και ο Έλον Μάσκ και αμέσως του επιτέθηκαν οι Συριζαίοι των ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν κάθε συμφέρον να μας πουλάνε το πανάκριβο υγροποιημένο αέριο. Ενώ, οι περισσότεροι «ηγέτες» της Δύσης έχουν επιλέξει τον αυτοκτονικό δρόμο της τυφλής σύγκρουσης με τη Ρωσία που γυρίζει την Ε.Ε. στον ενεργειακό Μεσαίωνα. Ακόμα και το ότι η Ρωσική εισβολή έγινε μόλις ανέλαβε ο Μπάιντεν, μόνον τυχαίο δεν είναι.

Ο ανελέητος πόλεμος που δέχονται οι παραδοσιακές αξίες του δυτικού πολιτισμού -Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, ιστορία, γλώσσα– εκφράστηκε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο στο πρόσωπο του «κλόουν» Τραμπ. Από τις πλέον εμβληματικές προσωπικότητες στην παγκόσμια μάχη κατά του πολιτικού και πολιτισμικού Μαρξισμού που καμουφλάρονται πίσω από την «πολιτική ορθότητα». Διότι πολιτική ορθότητα = πολιτικός και πολιτισμικός Μαρξισμός. Δεξιό κόμμα που υιοθετεί την πολιτική ορθότητα, δεν είναι δεξιό κόμμα.

Όσοι αναζητούν κλόουν, ας ψάξουν ανάμεσα σε αυτούς που:

Καλούν όλους τους μουσουλμάνους της γης στην Δύση μοιράζοντάς τους επιδόματα για να κάααθονται και να γεννοβολάνε. Επιδόματα από τους φόρους μας, τον ενφια μας, τον φπα μας. Επειδή ξαφνικά τους λυπήθηκαν! Δεν έχουμε δικούς μας φτωχούς να βοηθήσουμε;

Ψάξτε για κλόουν σε αυτούς που σας λένε ότι πρέπει να μην έχετε ρεύμα και θέρμανση, και να τρώτε κατσαρίδες και σκουλήκια εξαιτίας της κλιματικής απάτης. Που σας κατάντησαν να αγοράζετε τα ίδια αγαθά στη διπλάσια τιμή. Που θα σας επιβάλλουν υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας για το παλιό σας αυτοκίνητο για να σας εκβιάσουν να αγοράσετε ηλεκτρικό, και τεράστια δημοτικά τέλη και χαράτσια για το σπίτι σας εξαιτίας των κλιματικών φόρων. Το σπίτι σας, που θα σας απαγορεύσουν να το νοικιάζετε εάν δεν το κάνετε «ενεργειακό».

Που σας λένε ξεδιάντροπα ότι θα κρυώσετε και θα πεινάσετε τους επόμενους 5-10 χειμώνες και ότι θα ζείτε με κουπόνια για καύσιμα και τρόφιμα επειδή δήθεν κόπτονται για τα «δίκαια» της Ουκρανίας. Δεν γνώριζαν οι κλόουν ότι εξαρτόμαστε ενεργειακά από τους Ρώσους; Γιατί δεν φρόντιζαν τόσα χρόνια να μας ανεξαρτητοποιήσουν; Κλόουν είναι αυτοί που έκλεισαν τα λιγνιτικά τα οποία μας εξασφάλιζαν φθηνό ρεύμα, άφησαν ως μόνη επιλογή το φυσικό αέριο, και μας ετοιμάζουν λοκ ντάουν για την τεχνητή ενεργειακή κρίση που οι ίδιοι, λόγω ακραίας ηλιθιότητας ή … σκοπιμότητας, δημιούργησαν.

Ψάξτε για κλόουν στον ανόητο που κάθεται πρόθυμα στο σκοτάδι για να «τιμωρήσει» τους Ρώσους. Ο ίδιος ανόητος που σύντομα θα κλείνεται μέσα για να περιορίσει την «κλιματική αλλαγή». Ψάξτε σε αυτούς που σας επέβαλλαν απαγόρευση κυκλοφορίας «για το καλό σας» και σας ξεφτίλιζαν στους δρόμους ζητώντας σας εξοδόχαρτο. Εξοδόχαρτο!!

Κλόουν είναι αυτοί που σας φτωχοποιούν επίτηδες εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία: Παγκοσμιοποίηση, λαθρομετανάστευση, κλιματική απάτη, καραντίνες, Ρωσο-ουκρανικό. Μήπως αυτό είναι το «great reset», η «μεγάλη επανεκκίνηση»; Δεν θα έχετε λεφτά, ιδιοκτησία, δεν θα σας ανήκει τίποτα, θα ζείτε με μισθούς και συντάξεις Κίνας, με κρατικές ελεημοσύνες, κουπόνια -pass- και επιδόματα και υπό καθεστώς κρατικής ανελευθερίας. Μία μετατροπή της Ε.Ε. σε Ε.Ε. Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών.

Ψάξτε για κλόουν στους «έγκυρους» New York Times που γράφουν ότι η παιδεραστία δεν είναι έγκλημα αλλά ψυχική διαταραχή και πρέπει να τους λυπόμαστε τους καημένους τους παιδεραστές.

Ψάξτε σε αυτούς που σας λένε ότι τα 12χρονα παιδιά σας δεν είναι ώριμα για να διασχίσουν τον δρόμο χωρίς σχολικό τροχονόμο αλλά είναι ώριμα να διαλέξουν το φύλο τους: αν θα είναι αγόρια, κορίτσια ή και κάτι «ενδιάμεσο» από τα 59, 69 η 109 φύλα που εφηύραν οι κλόουν.

Ψάξτε σε αυτούς που αποκαλούν τα παιδιά σας με το ουδέτερο «το Δημήτρης» ή «το Μαρία» διότι θεωρούν «ρατσιστικό» να τα προσδιορίζουμε ως αγόρι η κορίτσι. Ψάξτε στον γονέα Α και γονέα Β που αντικατέστησαν τις πιο όμορφες λέξεις του κόσμου: «πατέρας», «μητέρα».

Ψάξτε στον ανοϊκό γεράκο των ΗΠΑ, στον τζιτζιφιόγκο της Γαλλίας που φωτογραφίζεται αγκαλιά με δύο ημίγυμνους μαύρους, σε πολιτικούς «άνδρες» πιασμένους ρομαντικά χέρι-χέρι, σε υπουργούς με τακούνια και φουστίτσες που ντύνονται νυφούλες. Κοινοβούλια ντυμένα στα χρώματα των γκέι, χάμπουργκερ, σαμπουάν κ.λπ. αγαθά στα χρώματα των γκέι, ακόμα και στους ποδοσφαιριστές επέβαλλαν να φοράνε περιβραχιόνια με το ουράνιο τόξο. Κι αν κάποιος αρνηθεί, είναι «ρατσιστής και φασίστας». Ποιός τους καταπιέζει; Επί δεκαετίες δεν ασχολούμασταν καν μαζί τους. Τώρα ασχολούμαστε που δεχόμαστε αυτόν τον πρωτοφανή βομβαρδισμό προπαγάνδας σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

Εάν ψάξετε όλα τα παραπάνω και δεν ανακαλύψετε τους πραγματικούς κλόουν, σταματήστε το ψάξιμο και κάνετε κάτι πιο απλό: κοιταχτείτε στον καθρέφτη.  

Facebook Comments