Σιωπήστε επιτέλους!

Λέω σιωπήστε κι όχι Σκάστε, γιατί ο ‘’σκασμός’’ επιβάλλεται, ενώ η σιωπή ενίοτε είναι προσωπική επιλογή!

Τουλάχιστον για ανθρώπους, που όσο κι αν άγονται και φέρονται από τα κελεύσματα της αρρωστημένης, εκδικητικής, ανερμάτιστης κομματικής γραμμής του Σύριζα, εξακολουθούν να κρατούν μέσα τους μια σταλιά ενσυναίσθηση, μια σταλιά ηθική, μια σταλιά φιλότιμο!

Η λάσπη, έγινε πλέον το βασικό δομικό χαρακτηριστικό της ηγετικής ομάδας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!

Λάσπη πηχτή, βρωμερή, δυσώδης, που σαν λάσπη, αδυνατεί να προσθέσει έστω ένα μικρό, στέρεο πετραδάκι, στον κατακαημένο,απαξιωμένο δημόσιο διάλογο!

Στο στόχαστρο τους αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πόση λύπηση, πόση ντροπή,  πόση απογοήτευση να νιώσει κανείς ως πολίτης αυτής της χώρας, όταν βλέπει ένα χυδαίο σύνθημα, σεξιστικό και πρόστυχο, να υιοθετείται από τη νεολαία του κόμματος και να φιγουράρει σε γιγαντοοθόνη, στην γιορτή της;

Κι η λάσπη δεν τελειώνει..Λες και είναι σύμφυτη με τη φύση τους, λες και τη γεννά ο μυελός των οστών τους, αντί για ερυθρά αιμοσφαίρια! Γι’ αυτό,όταν εκστομίζουν τα λασπόλογα, δεν κοκκινίζουν….

‘’ΝΔ παιδεραστές’’, θυμάστε, πρόσφατο κι αυτό;

Δεύτερος στόχος, το Ελληνικό Λιμενικό και ο πολιτικός του προιστάμενος αλλά και η Ελληνική Αστυνομία.

Δολοφονούν, λέει, ανθρώπους στον ‘Εβρο, έγιναν αιτία να πεθάνει η μικρή Μαρία από δάγκωμα σκορπιού, πνίγουν μετανάστες στο Αιγιαίο…

Διέσυραν τη χώρα στο εξωτερικό, τη χώρα τους, την Ελλάδα, πολίτες της οποίας τους ψήφισαν για να πολιτεύονται κι όχι για να ..ξεκατινιάζονται! Ούτε για να αναπαράγουν πιστά την προπαγάνδα του Ερντογάν.

Όλα ψέματα, μικρή νεκρή Μαρία δεν υπήρξε ποτέ, ο ξένος τύπος και οι ΜΚΟ που έπαιξαν το θέμα, ζήτησαν συγνώμη από την Ελλάδα.

Καταγγελίες για παρακολουθήσεις χωρίς αποδείξεις, που χρειάζονται κουκουλοφόρους μάρτυρες τύπου Νοβάρτις και πρώην Υπουργίνες, που ξεσκέπασαν ουσιαστικά τη σκευωρία, κατά λάθος, μέσα στη Βουλή!

Εμ κυρία Θεανώ, η λάσπη, είναι σαν το ρύζι στα γεμιστά σου! Άμα τα παραγεμίσεις, θα ξεχειλίσουν! Παράγετε τόση πολλή πλέον, που έχετε αρχίσει κι εσείς οι ίδιοι να πνίγεστε μέσα της..

Και φτάσαμε χθες στην τελευταία ‘’λασπωμένη’’ χοντράδα.

Αφορούσε έναν από τους πλέον επιτυχημένους υπουργούς αυτής της κυβέρνησης, τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Έπρεπε να γραφτεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο στην Εφ.Συν, για να μάθει όλη η Ελλάδα, ότι ένας νέος πολιτικός, που τότε βρισκόταν στο εξωτερικό, παρολίγο να χάσει όλη του την οικογένεια στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Μια μάνα, με τρία μωρά παιδιά μέσα στη θάλασσα, δύο βρέφη κι ένα τρίχρονο! Μαζί και η μητέρα της. Φαντάζεστε την αγωνία,τη φρίκη και τον πόνο που βίωσαν; Κι ο κ.Πιερρακάκης, τσιμουδιά, ποτέ, τίποτα δημόσια!

Στην χώρα,που ο ανθρώπινος πόνος πουλάει στα τηλεπαράθυρα και πολλές φορές γίνεται σκαλοπάτι για πολιτικές καριέρες τύπου Κούνεβα, ο σοβαρός αυτός πολιτικός, επέλεξε να κρατήσει αυτό το οικογενειακό δράμα μακριά ‘’απ’ την πολλή συνάφεια του κόσμου’’.

Το Λιμενικό, περισυνέλλεξε την οικογένεια Πιερρακάκη κι ο χρόνος-γιατρός θα προσπαθήσει να σβήσει τις σκηνές της ανείπωτης τραγωδίας από τη μνήμη τους.

Πράγμα, μάλλον αδύνατον!

Κι άλλη λάσπη, μέσα στην πυρωμένη από της φλόγες θάλασσα..

Ο Πιερρακάκης, έσωσε την οικογένεια του, μέσω συστήματος παρακολούθησης..

Μα δεν ντρέπεστε καθόλου; 

Μιλάμε για ένα έγκλημα που συντελέστηκε επί των ημερών σας, μιλάμε για 102 καμένους ανθρώπους, για τις δίδυμες, την Βασιλική και τη Σοφούλα, την Εβίτα που έπεσε στο γκρεμό για να γλυτώσει από τις φλόγες κι όλους τους άλλους αδικοχαμένους ανθρώπους!

Κι αντί να σκύψετε το κεφάλι, κάνετε πολιτικά βρωμοπαίχνιδα και με την μεγαλύτερη τραγωδία που βίωσε η χώρα τα τελευταία χρόνια;

Για την οποία είστε κατά πολύ,υπεύθυνοι; Δεν είστε ικανοί και άξιοι,ούτε τα κορδόνια του Πιερρακάκη να δέσετε..

Και γι’αυτό δεν του συγχωρείτε, ότι  τα προσωπικά του τραγικά βιώματα, τα μετουσίωσε σε δημιουργική πολιτική, σε προσφορά και σε εκσυγχρονισμό της χώρας, που εσείς την επιθυμείτε διακαώς, Ψωροκώσταινα!

Γι’αυτό σιωπήστε επιτέλους!

Μήπως και πάρει ανάσες οξυγόνου η πολιτική ζωή, μακριά από τη μπόχα και τη λάσπη σας!

Facebook Comments