Δεν τα κατάφερε τελικά η 21χρονη κοπέλα από τα Χανιά η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή περίπου στις 9 το πρωί σήμερα, Κυριακή, (27/11), στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στο οποίο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, κυρίως στο κεφάλι.

Ο 26χρονος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (28/11), αφού είχε παρασύρει την κοπέλα στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την είχε εγκαταλείψει αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr μέσα στο βαρύ πένθος της, η οικογένεια της 21χρονης αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πράξη μεγαλείου ανθρωπιάς και αγάπης καθώς με το που διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του παιδιού ιατρικά είναι μη αναστρέψιμη, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων για να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Συγκλονιστική ήταν η φράση της μητέρας της στο ThessToday.gr: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Facebook Comments