Σύμφωνα με την δήλωση Πόθεν Έσχες της Εύας Καϊλή, φαίνεται η αύξηση των εισοδημάτων της από το 2012, με αυτά να να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο περίπου το έτος 2018. Τα ετήσια εισοδήματα που δηλώνει φτάνουν τις 165 χιλ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Καϊλή είναι ευρωβουλευτής από το 2014.

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις πόθεν έσχες έχει στην κατοχή της 6 ακίνητα, 3 αυτοκίνητα, καταθέσεις ύψους 463 χιλ. ευρώ και επενδύσεις ύψους 2.4 χιλ. ευρώ. Ακόμη, δεν έχει καμία δανειακή υποχρέωση.

 

Δεσμεύτηκε η περιουσία της Καϊλή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, διέταξε τη δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή, των μελών της οικογενείας της και του συζύγου της.

Ο κ. Βουρλιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες, κινήθηκε άμεσα μετά τις εξελίξεις στο Βέλγιο, προκειμένου να διασφαλιστούν περιουσιακά στοιχεία, που μπορεί να προέρχονται από μη νόμιμες δραστηριότητες και να βρίσκονται στην Ελλάδα (ακίνητα, λογαριασμοί, εταιρείες και λοιπά).

Πηγή: In.gr

Facebook Comments