Παππάς: Μήνυση στη γραμματέα του Καλογρίτσα – «Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει»

3 λεπτά ανάγνωση
13 Ιανουαρίου 2023

Σε μήνυση κατά της γραμματέως του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, μετά την κατάθεση της ότι “έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Όπως αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Παππάς, “η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν”.

Συνεχίζοντας, ο κ. Παππάς κάνει λόγο για αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς “μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου”

Και καταλήγει: “Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της. Ας συνεχίσουν έτσι. Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τι γλυτώσαμε το 2015

Για να καταλάβετε από τι γλυτώσαμε το 2015 και ποιος βραβεύτηκε σήμερα,

Κ. Ζαχαριάδης: «Θεωρώ αδιανόητο να είμαι στις επόμενες εκλογές σε διαφορετικό ψηφοδέλτιο με τους Φάμελλο, Τσίπρα, Αχτσιόγλου, Χαρίτση…»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης έστειλε μήνυμα υπέρ της ευρύτερης συνεργασίας στον χώρο της

Β. Αναστασίου για Τσίπρα: «Να πλυθεί δυο φορές…»

Η Βάσια Αναστασίου εξαπέλυσε αιχμηρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας με