Η αισθητική, η συμπεριφορά, η ρητορεία Πολάκη, αυτά τα αυταρχικά, μουρμού κι αχνιά εσείς, η δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς, επιβολή της Δημοκρατίας με το καλό ή με το άγριο, το σημερινό του εξευτελιστικό κακαρισμα, αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις Συριζαίου ευρωβουλευτή Αρβανίτη, ότι η Αριστεία είναι Φασισμός, δεν αποτελούν άσχημες εξαιρέσεις, μέσα σε ένα φυσιολογικό, θεσμικό, Ευρωπαϊκό κόμμα.

Αποτελούν τον κανόνα, που απλά δεν φαίνεται πάντα. Είναι δυνατόν ποτέ, ο φοιτητής που έχει μάθει να περνάει το δικό του, κάνοντας τη σχολή του λαμπόγυαλο, όταν αποκτήσει εξουσία πολιτική, να φερθεί πολιτισμένα, δημοκρατικά και θεσμικά; Όχι! Είναι δυνατόν τα γκρουπούσκουλα, αυτοί που πρωτοστατούσαν σε κάθε απόπειρα επιβολής του χάους, οι θαυμαστές του Κουφοντίνα, αυτοί που απέδιδαν ανθρωπιστικό ιδεολογικό κίνητρο στη 17 Νοέμβρη, να απεκδυθούν τον Τσε και τον Βελουχιώτη και να φερθούν φυσιολογικά, πατριωτικά, σεβαστικά, απέναντι σε πατρίδα και πολίτες; Όχι!

Πλέον μιλάμε, για πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας, η οποία περιγράφεται από το στόμα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και κατευθύνεται στα αυτιά των ψηφοφόρων του. Η προσπάθεια, το άσπρο να φανεί μαύρο! Και η πεποίθηση, ότι επειδή το λένε αυτοί, οι “πιστοί” θα προσκυνήσουν. Αναμασούν την καραμέλα ότι ο Μητσοτάκης είναι “φασίστας”, ενώ ξέρουν ότι φασίστες είναι αυτοί!

Ξέρουν όμως από ψυχολογία του όχλου, ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι, που ζουν κι αποκτούν υπόσταση μέσα από το μπάχαλο, άνθρωποι που επειδή δεν θέλησαν να πετύχουν τίποτα στη ζωή τους, μισούν όποιον επιτυγχάνει κάτι, αλλά και άνθρωποι που στρεβλα ταυτίζουν την αριστεροσύνη με την κακομοιριά και τη μιζέρια. Και χάνουν τη μπάλα, δεν ξέρουν τι να πουν! Ότι είναι αριστεροί επειδή είναι κακομοίρηδες, ή, ότι είναι κακομοίρηδες επειδή είναι αριστεροί; Ξέρουν καλά στο ΣΥΡΙΖΑ, την περίεργη άνθρωπογεωγραφία της Ελλάδας, τα μετεμφυλιακά σύνδρομα, τις παρανοήσεις σχετικά με το τι σημαίνει Δημοκρατία! Γι’ αυτό μισούν θανάσιμα όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο, αλλά κυρίως αυτό που εκείνος αντιπροσωπεύει.

Μια κανονικότητα για τη χώρα, ένα σεβασμό για τον πολίτη, ένα φιλόδοξο, ανθρώπινο όραμα για το μέλλον! Όλα όσα δηλαδή, θα τους εξαφανίσουν!

Facebook Comments