Σκληρή ήταν η αντίδραση της Κουμουνδούρου, μετά την -εκτός γραμμής- παραληρηματική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, για το τι πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε “την άλλη φορά να είναι αλλιώς”, και προειδοποιεί ότι “όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει την δική του πολιτική έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης”.

Ο Παύλος Πολάκης, στην ανάρτησή του, βλέπει “βαθύ κράτος” και βάζει στο στόχαστρο γνωστούς δημοσιογράφους, μέλη του δικαστικού σώματος, της διοίκησης της ΑΑΔΕ, αλλά και τραπεζικά στελέχη.

Συγκεκριμένα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του.Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης”.

Facebook Comments