Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί με την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, με την οποία απευθύνθηκε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου ρωτώντας τον αν «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία».

Ο δημοσιογράφος μετά από λίγο απάντησε πως τα χρέη είναι ρυθμισμένα και τον κάλεσε να «ενημερωθεί» πρώτα και να «σταματήσει τη λάσπη».

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε με νέα ανάρτηση πως οι εταιρείες που ανανέφερεται ο Πολάκης θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη εναντίον του.

Στο tweet του εκείνο ο Παύλος Πολάκης ανέφερε προς τον δημοσιογράφο: «Σήμερα σου απαντώ με στοιχεία. Ισχύει ότι εταιρείες σου φέρεται να έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία και τον ΕΦΚΑ, συνολικού ύψους 32.540.044,50 €;»

Η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Παύλο Πολάκη:

Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά.Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα.Θλιβερό.Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

xatzinikolaoy

Και συμπλήρωσε: «Οι εταιρείες τις οποίες συκοφάντησε με τα ψέματα του ο Πολάκης θα προσφύγουν άμεσα στη δικαιοσύνη εναντίον του».

xatzinikolaou-deytero

Facebook Comments