Εκλογές 2023: ΣΥΡΙΖΑ – Παραιτήθηκε η Ειρήνη Αγαθοπούλου

2 λεπτά ανάγνωση
9 Απριλίου 2023

Λίγες ώρες μετά και την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, όπου ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων τα ονόματα του Ευάγγελου Αντώναρου, του Γιάννη Ραγκούση και του Παύλου Πολάκη, η υποψήφια βουλευτής στο Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανακοίνωσε την παραίτησή της από τα ψηφοδέλτια.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η ανακοίνωση της παραίτησής της ήρθε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία και συνεδριάζει από το πρωί της Κυριακής (9/4).

Μάλιστα, η Ειρήνη Αγαθοπούλου έγινε η δεύτερη βουλευτής που παραιτείται από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, καθώς και η Παναγιώτα Βράντζα έχει δηλώσει ότι αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο της Καρδίτσας.

Άξιο αναφοράς είναι ότι κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε τις πλήρεις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023 της 21ης Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Καρανίκας: «Τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον τον θεωρώ ένα κόμμα παράγκα»

Σκληρή και αιχμηρή κριτική άσκησε ο Νίκος Καρανίκας προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας

Γ. Παπαχρήστος: «Ο Τσίπρας θα διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ – Πότε θα ανακοινώσει το κόμμα του»

Ο Γιώργος Παπαχρήστος εκτιμά ότι η επόμενη κίνηση του Αλέξης Τσίπρας θα

Interview: Στο 28,7% η ΝΔ – Στο 5% η Ελληνική Λύση – Στο 4% η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Σταθερό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει και η δημοσκόπηση της Interview