Σκοτεινιά, μιζέρια, απελπισία, κακομοιριά στριμώχτηκαν – με τη βοήθεια των «επικοινωνιολόγων» – στα προεκλογικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που τελείωσε το συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό.

Δεν έχουν άλλο αφήγημα, πέρα από τη μίρλα, και την εγγενή ροπή να βρίσκουν πάντοτε ένα πρόβλημα σε κάθε λύση, ένα σκοτάδι σε κάθε φως.
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα word με ακοστολόγητες κυβερνητικές προτάσεις στο πόδι, ένας γραφίστας που αρρώστησε κι έτσι ακυρώθηκε η παρουσίαση του προγράμματος, μία υπόγα να διαστρεβλώνει, να παραποιεί και να βρίζει τον Μητσοτάκη και ένα σκοτεινό βλέμμα στη ζωή, χωρίς προτάσεις και λύσεις, να πασχίζει από τη βίλα του Σουνίου να μας πείσει για την ενσυναίσθηση που έχει στην κάθε Γεωργία που «τρέχει να φύγει απ’ τη δουλειά για να προλάβει το παιδί» και στον κάθε Κώστα που «πάει στην αγορά να πουλήσει την πραμάτειά του, με το άγχος αν θα πουλήσει στη σωστή τιμή, ή θα τα σκοτώσει όσο όσο, μπας και ρεφάρει τίποτα».

Υποκριτή Αλέξη Τσίπρα, γιατί ένας από εμάς δεν ήσουν ποτέ και ανόητε, γιατί επένδυσες τις τελευταίες σου ελπίδες σε μια καμπάνια μιζέριας και απάτης, χωρίς προτάσεις κι ελπίδα για την επόμενη ημέρα, μείνε εσύ με τη σκοτεινιά κι άσε εμάς στο φως #ΜΕ_ΤΟΝ_ΚΥΡΙΑΚΟ.

Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.
Πάμε μόνο μπροστά, σταθερά, τολμηρά!

Facebook Comments