Όλα ή τίποτα

3 λεπτά ανάγνωση
17 Μαΐου 2023

Τεράστιο το διακύβευμα αυτών των εκλογών.

Είναι ίσως η πιο σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρουμε στην μεταπολίτευση.
Να ξανά γυρίσουμε σε μια κατάσταση λαϊκισμού και αβεβαιότητας, νέων μνημονίων και εθνικής εξάρτησης ή να προχωρήσουμε μπροστά, σε ένα σταθερό πολιτικό περιβάλλον με κανόνες και όρους, «νοικοκυρεμένης» κοινωνίας.
Όλα αυτά προϋποθέτουν μια και μόνη συνθήκη. Την αυτοδυναμία της ΝΔ. Όλες οι άλλες εναλλακτικές δημιουργούν μια «πολιτική θολούρα». Μόνο η ΝΔ εγγυάται την σταθερότητα και ασφάλεια της χώρας. Τα υπόλοιπα δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Φάνηκε καθαρά και στο debate πολιτικών αρχηγών, καθαρές θέσεις από τον πρωθυπουργό και ένας αχταρμάς πολιτικών θέσεων των υπόλοιπων αρχηγών.
Έχουμε ευθύνη όλοι μας, ειδικά απέναντι στο μέλλον των παιδιών μας.
Τόσο απλά. Μπορούμε να κάνουμε ανάλυση, τα έχουμε ξανά γράψει, τα έχουν γράψει κι άλλοι.
Είναι απλό το διακύβευμα αυτών των εκλογών.
Όλα ή τίποτα. Ξανά γυρίζουμε στα παλιά ή προχωράμε μπροστά, εθνικά υπερήφανοι, ισχυροί, ανεξάρτητοι, με σταθερό πλαίσιο πολιτικής και συνεκτική κοινωνία.
Καλή ψήφο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν πιστεύω ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «δεν πιστεύω ότι η ΝΔ είναι πρώτο