Με μία ανακοίνωση μέσω του συνηγόρού του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, γνωστοποιείσαι ότι παραιτείται από τη δίκη που έχει ξεκινήσει λόγω της έφεσης που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Ο καταδικασμένος για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, επικαλείται «εξαιρετικά σοβαρούς λόγους».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη αναφέρεται επίσης ότι ο πιλότος δεν θα δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις, παρά το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες «έδωσε» κανονικά Έκθεση.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Επιπλέον, διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Facebook Comments