Ο Κώστας Βαξεβάνης έστειλε χθες προσωπική επιστολή στην Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και, όπως γράφει, την καθιστά προσωπικά υπεύθυνη για το μέλλον της εφημερίδας Documento. Ολα ξεκίνησαν όπως φαίνεται με την απόλυση μιας δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο εκδότης της εφημερίδας, “κάνουν θέμα μια νόμιμη καταγγελία σύμβασης εργαζόμενου, η οποία μάλιστα δεν γίνεται στο πλαίσιο περικοπών, αλλά αντικαθίσταται από άλλον εργαζόμενο“. Η απόλυση για την οποία γίνεται λόγος είναι της Αφροδίτης Ερμίδη, συντάκτριας από το πολιτιστικό ρεπορτάζ.

Χωρίς καν να τον ρωτήσουν, προσθέτει, τον κατηγορούν για μη αποδεκτή απόλυση. Και καταλήγει ο Κώστας Βαξεβάνης: “Σκοπός τους είναι να μου αφαιρέσουν το δικαίωμα να διοικώ την εταιρεία μου, πράγμα το οποίο δεν μπορώ να αποδεχτώ“. Και τους αποδίδει την ευθύνη για το “τέλος” όπως, γράφει, χαρακτηριστικά.

Τι συμβαίνει με την εφημερίδα Documento;- Φήμες ότι οδηγείται σε κλείσιμο, ευθύνες στην ΕΣΗΕΑ αποδίδει ο Κώστας Βαξεβάνης

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες για το κλείσιμο της εφημερίδας, ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε σε ανάρτησή του. “Είχα έναν σοφό πατέρα ο οποίος ελεγε: “καλύτερα να σε φάνε λιοντάρια από το να σε γρατζουνάνε μαϊμούδες και κοριοί”.

Οι πληροφορίες για το μέλλον της εφημερίδας είναι συγκεχυμένες, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι η εφημερίδα μετράει ημέρες, αλλά επισήμως δεν έχει γίνει τέτοια αναγγελία από τον εκδότη της εφημερίδας.

Πηγή: TheToc.gr

Facebook Comments