Προβάδισμα 15,5% έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η οποία δίνει και μια πρώτη εικόνα για το πώς έχει διαμορφωθεί το κλίμα μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.





 

«Χειρότερα» τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη

Αναλυτικότερα, το 58% πιστεύει ότι υπάρχει θέμα ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του νέου προέδρου, ενώ για το 17% αποτελεί «πλεονέκτημα» το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στο πολιτικό σκηνικό πριν από λίγους μήνες.

Αντίθετα, για το 27% αυτό θεωρείται «μειονέκτημα», ενώ αντιμετωπίζεται ως «ούτε πλεονέκτημα – ούτε μειονέκτημα» από το 46%.

Την ίδια στιγμή το 39% πιστεύει ότι τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε «χειρότερα» μετά την εκλογή του νέου Προέδρου.

Θέμα ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσκόπηση Pulse για τον ΣΚΑΪ
«Σε λάθος κατεύθυνση» η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών

Όσον αφορά τη νέα κυβέρνηση, τις πρώτες 100 ημέρες μετά τις εκλογές, αυτή κινείται «σε λάθος κατεύθυνση», σύμφωνα με το 51%, ενώ ένα 34% δήλωσε ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση, αλλά πρέπει να προσπαθήσει και άλλο.

Η αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση των πρόσφατων φυσικών καταστροφών κρίθηκε από το 54% ότι ήταν «σε λάθος κατεύθυνση».

Από την άλλη, ένα 6% δήλωσε ότι αυτή ήταν στη «σωστή κατεύθυνση και αρκετή», ενώ ένα 33% απάντησε ότι ήταν «σε σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται περισσότερα».

Facebook Comments