Θυμάστε εκείνο το αλήστου μνήμης κάτι υπερηλίκων σήμερα παπούδων, που δήλωναν ” Εχω τρία παιδιά κι ένα κορίτσι!; Έτσι κι ο Στέφανος..

Υπερήλικας τριανταπεντάρης, οπισθοδρομικός προοδευτικός, Κρητίκαρος (κατά δήλωση του) γκέι και δικαιωματιστής, θαυμαστής του Batman και του Βελουχιώτη ταυτόχρονα, που πιστεύει ότι Πολιτική, είναι η Ανθρωπιά… Κρατιόμαστε και δε γελάμε.

Γιατί πλέον ο άνθρωπος αυτός, κατέχει μια σπουδαία θεσμική θέση. Ο Στέφανος λοιπόν, ή μάλλον, διορθώνω, ο κ. Κασσελάκης θέλει δυο παιδιά με τον σύντροφο του. Δυο αγόρια δηλαδή. Μέσω παρένθετης μητέρας. Προτίθεται να εργαλειοποιήσει στο έπακρο τη γυναικεία μήτρα, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες που του δίνει η επιστήμη, για να Αποκτήσει, να έχει κτήμα του δυο ανθρώπους, οι οποίοι, κατά δήλωση του κι αυτό, θα είναι κλώνοι του ίδιου και του συντρόφου του. Σαν να λέμε, θέλει δύο κανελί, με άσπρες και μαύρες βούλες… Θέλει να έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, όπως είπε.

Είναι… αντισυμβατικός βλέπετε. Εμείς οι υπόλοιποι, οι απλοί, φυσιολογικοί γονείς, που αποκτήσαμε παιδιά, είτε με σεξουαλική επαφή, είτε με εξωσωματική, είτε με υιοθεσία, είτε με παρένθετη μητέρα, ως συνηθισμένα ανθρωπάκια, συνηθισμένα όνειρα έχουμε. Πχ, να μεγαλώσουμε σωστούς ανθρώπους, κορίτσια ή αγόρια δε μας απασχολεί, να είναι υγιείς και να γίνουν καλύτεροι από εμάς.

Να γίνουμε ηθική και αξιακή σήμανση στη ζωή τους, για να την διαμορφώσουν με τη σειρά τους, ελεύθερη, αξιοπρεπή και υπερήφανη!

Εμείς όμως, όπως είπαμε σκεφτόμαστε έτσι. Ο κ. Κασσελάκης προφανώς θεωρεί ότι αποτελεί το τέλειο υπόδειγμα προσωπικότητας και θέλει να φέρει στον κόσμο, τους “καθ’ εικόνα και ομοίωση” του.

Επίσης, πιστεύει η Πολιτική είναι… η Ανθρωπιά. Όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή, ιδίως οι δεξιοί , είναι… απάνθρωποι.

Στην περίοδο του κόβιντ, αν κυβερνούσε, δεν θα λάμβανε περιοριστικά μέτρα, γιατί θα ήταν απάνθρωπο. Πως να στερήσεις από τον έφηβο το πάρτι του κι από τον καψούρη τα μπουζούκια του; Και πως να στερήσεις από τους κατατρεγμένους που προσπαθούσαν να μπουν στον Έβρο, την είσοδο τους στην Ελλάδα;

Αν ήταν γιατρός, δε θα έκοβε το πόδι του πολυτραυματία σώζοντας του έτσι τη ζωή, γιατί δε θα πήγαινε το χέρι του, θα λυπόταν, καθότι ανθρωπιστής;

Κι αν ήταν δικαστής, θα έβγαζε αποφάσεις σύμφωνα με το θυμικό του κι όχι βάση του νόμου, γιατί θα ήταν… καλός άνθρωπος!

Ας τον πληροφορήσει λοιπόν κάποιος, ότι τα κράτη χτίζονται, προοδεύουν και μακροημερεύουν, όταν τα κυβερνούν πολιτικοί με λογική. Η οποία συχνά επιτάσσει επώδυνες αποφάσεις, για το καλό των πολλών.

Η Ανθρωπιά είναι σίγουρα το σπουδαιότερο παράσημο στη ζωή μας, αλλά δεν πρέπει είναι οφθαλμοφανής όταν μιλάμε για ηγέτες. Τα aircondition στα σχολεία και το φτυάρισματης λάσπης on camera, δεν είναι ανθρωπιά, είναι ασύστολος, πηχτός και βρώμικος λαϊκισμός. Πιο βρώμικος από τη λάσπη που φτυαρίζατε κ. Κασσελάκη. Γιατί η λάσπη θα καθαρίσει αργά η γρήγορα… Ο λαϊκισμός σας όμως, καθαρός, λαμπερός και .. νταβραντισμένος, ήρθε να ξαναβρωμίσει τη χώρα. Πάνω που λέγαμε ότι με πολλή προσπάθεια και βαρύ κόστος, την είχαμε καθαρίσει.

Facebook Comments