Θα ήταν πολύ έντιμη μια δήλωση του κ. Κασσελάκη η οποία θα έλεγε “Ναι τα έγραψα όλα αυτά, γιατί τα πίστευα. Όμως, όπως κάθε ανθρώπος, έχω δικαίωμα να αλλάξω γνώμη περνώντας τα χρόνια. Να επιλέξω αυτό που θεωρώ σωστό τώρα. Είτε για λόγους ηθικούς, είτε για λόγους συμφέροντος. Εδώ, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το Όχι Ναι, από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτός είμαι, γι’ αυτό με ψηφίσατε!”.

Μουρμού κι αχνιά τώρα, που λέει κι ο φίλος μου ο Παύλος Πολάκης!.  Αντ’αυτού, ο κ. Κασσελάκης, με τις μελό άρες μάρες κουκουνάρες, που θυμίζουν Νίκο Ξανθόπουλο στο “Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου” επιδίδεται σε μια αλυσίδα προσβολών.

Προσβάλλει την κοπέλα με την οποία είχε όπως λέει, σχέση.

Προσβάλλει τους 25χρονους νέους, που σπουδάζουν, εργάζονται, συχνά και τα δύο μαζί, κάνουν οικογένεια.. Συνειδητά κι επιτυχημένα.

Προσβάλλει τους πραγματικούς Έλληνες μετανάστες, που όντως μέσα στην κρίση καταστράφηκαν και ξεκίνησαν από το πραγματικό μηδέν, τη ζωή τους σε άλλες χώρες.

Μα κυρίως, προσβάλλει τον εαυτό του! Γιατί εδώ, δε μιλάμε απλά για αλλαγή άποψης, αλλά για οβιδιακή μεταμόρφωση. Συνήθως, στα 25 είσαι αριστερός και στα 35 καπιταλιστής. Το αντίθετο, ιδίως αν όπως δηλώνει, είναι πάρα πολύ πλούσιος, υποκρύπτει δόλο, προσωπικό συμφέρον, κρυφή ατζέντα.. Ή κάτι πολύ χειρότερο.. Απύθμενη, χαώδη χαζομάρα!

Facebook Comments