Η περίοδος του Black Friday χαρακτηρίζεται από έντονη κινητικότητα στην αγορά, είτε από εμπόρους που σπεύδουν να προμοτάρουν τις προσφορές τους, είτε από τους καταναλωτές που ψάχνουν με το μικροσκόπιο τις πραγματικές πτώσεις τιμών, ώστε να κλείσουν το καλύτερο deal!

Στο COSMOTE Insurance δεν χρειάζεται να περιμένεις μία φορά το χρόνο για τις καλύτερες προσφορές, γιατί το Black Friday είναι όλο το χρόνο.

Μην περιμένεις άδικα, μπες στο COSMOTE Insurance και ανακάλυψε τώρα τις προσφορές μας.

Η ασφάλειά σου, πιο οικονομική από ποτέ!

Κάθε μέρα, όλο το χρόνο εξασφαλίζουμε για σένα τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις έως – 45% στην ετήσια ασφάλεια του αυτοκινήτου σου από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς. Συγκεκριμένα:

Anytime: Έως 45% έκπτωση στην ετήσια ασφάλεια

Για κάθε ασφάλεια Anytime, απολαμβάνεις μια μοναδική έκπτωση έως και 45%! Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον κωδικό “Deals for You”, κερδίζεις επιπλέον 5% έκπτωση.

Hellas Direct: Έως -40% και αστραπιαία αποζημίωση

Επίλεξε Hellas Direct και απόλαυσε έως -40% στην ετήσια ασφάλεια, με δυνατότητα αστραπιαίας αποζημίωσης καθώς μια στις δύο ζημιές κλείνει μέσα σε 24 ώρες!

myZen: Έως -43% στην ετήσια ασφάλεια

Η ετήσια ασφάλεια myZen σου προσφέρει έκπτωση έως 43%, με ταυτόχρονη μείωση 15€ που έχει ήδη υπολογιστεί.

ERGO: 15% έκπτωση με το Drive&Win

Με το Drive&Win της ERGO κερδίζεις 15% έκπτωση. Και μην ξεχνάς, επιπλέον 10% έκπτωση για νέα συμβόλαια με έναρξη έως 31/12.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Έως -22% και δώρο παροχές υγείας

Η ΕΘΝΙΚΗ ασφαλιστική προσφέρει έως 22% έκπτωση στην ετήσια ασφάλεια, με δώρο παροχές υγείας (πχ. δωρεάν check-up από τον Ιατρικό Όμιλο Αθηνών).

INTERLIFE: Έως -35% με δωρεάν παροχές φροντίδας ατυχήματος

Διάλεξε INTERLIFE και απόλαυσε έως -35% έκπτωση στην ετήσια ασφάλεια και πάρε δωρεάν παροχές φροντίδας ατυχήματος έως 1.000 ευρώ.

Μαζί μας απολαμβάνεις πάντα μοναδικά πλεονεκτήματα

Στο COSMOTE Insurance η καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι το Α-Ω για εμάς. Είναι το προσωπικό μας στοίχημα, αλλά και η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, μαζί μας απολαμβάνεις πάντα τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής: Βρίσκουμε & εξασφαλίζουμε για σένα την καλύτερη τιμή στην αγορά.
  • Πληρωμή σε 12 Άτοκες Δόσεις: Κάνουμε την ασφάλειά σου πιο προσιτή.
  • Άμεση Αγορά Χωρίς Δικαιολογητικά: Απλά και γρήγορα, χωρίς γραφειοκρατία.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι δίπλα σου 24/7 φροντίζοντας να σου προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές και βοήθεια σε οτιδήποτε χρειασθείς. Με κύριο μέλημα τους να σε καλύψουν, σε περιμένουν να ανακαλύψετε μαζί τον κόσμο των προσφορών μας για να αποκτήσεις την καλύτερη και οικονομικότερη ασφάλεια αυτοκινήτου!

Ανακάλυψε το COSMOTE Insurance ΤΩΡΑ

Μη χάσεις την ευκαιρία για την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου. Επισκέψου το COSMOTE Insurance για να δεις όλες τις προσφορές και να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο! Με εμάς, ασφάλεια σημαίνει επιλογή!

Μην ξεχνάς

Στο COSMOTE Insurance απολαμβάνεις προσφορές όλο το χρόνο και για την ασφάλεια κατοικίας.

Κέρδισε επιπλέον 10% έκπτωση στα ασφάλιστρα της κατοικίας σου παίρνοντας κωδικός Deals For You, εφόσον είσαι συνδρομητής Cosmote κάνοντας την ασφάλιση κατοικίας πιο προσιτή από ποτέ.

Αν δεν είσαι συνδρομητής μην ανησυχείς διότι μπορείς να κερδίσεις την ίδια έκπτωση αν έχεις ασφαλίσει ήδη το όχημά σου στο COSMOTE Insurance.

Και μην ξεχνάς ότι ασφαλίζοντας το σπίτι σου για φυσικές καταστροφές, θα λάβεις έκπτωση έως 10% και στον ΕΝΦΙΑ!

Facebook Comments