Όταν φθάνουμε στο σημείο να αμφισβούνται φυσικοί νόμοι και κανόνες που καθοδηγούν την ανθρώπινη κοινωνία από την ύπαρξη της για χιλιάδες χρόνια, έχουμε σίγουρα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα.

Καθόλου περίεργο, αυτό συμβαίνει μόνο στις δυτικές χώρες, όπου κυβερνούνται όχι από ηγέτες, αλλά από αδύναμους πολιτικούς, δίχως ηθικές αξίες που παραμένουν αδιάφοροι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι χώρες τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο έλληνας πρωθυπουργός καθώς και οι αρχηγοί των άλλων δύο μεγάλων κομμάτων.

Αγνοώντας τα πραγματικά και άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έλληνες πολίτες και η ίδια η χώρα, ο πρωθυπουργός θεωρεί σαν κύριο και άμεσο θέμα την νομιμοποίηση του γάμου  των ομοφυλόφιλων. Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει ότι το κάνει στο όνομα της προόδου. Όμως πρόοδο για ποιόν ή για ποιούς; Είναι πράγματι γελοίο πως οι πολιτικοί και οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί, ότι κάνουν το κάνουν κάτω από το όνομα της προόδου.

Πρόοδος υπάρχει μόνο όταν ωφελείται το κοινωνικό σύνολο ή η πλειονότητα της κοινωνίας. Όχι όταν ωφελείται μία ελάχιστη μικρή μερίδα σε βάρος της πλειονότητας. Αλλοιώς θα πρέπει να θεωρούμε και σαν πρόοδο, όταν μία μικρή ομάδα ολιγαρχών ωφελείται κερδίζοντας δισεκατομμύρια σε βάρος της πλειοψηφίας του λαού. Πόσοι άραγε συμφωνούν με αυτό;

Πέραν από την ικανοποίσηση του αιτήματος μιάς ελάχιστης ομάδας ομοφυλόφιλων ακτιβιστών που χρηματοδοτούνται και εκτελούν τις εντολές γκλομπαλιστών ολιγαρχών, ποιοί άλλοι ωφελούνται λοιπόν από την πρόοδο που μιλάει ο πρωθπουργός; Σίγουρα όχι η πλειονότητα της κοινωνίας. Αυτό το γνωρίζει καλά και ο ίδιος ο πρωθουργός και για αυτό δεν καταφεύγει σε δημοψήφισμα.

Ούτε αποτελεί πρόοδος όταν μερικοί βεβηλώνουν την ιερότητα και την ύπαρξη του γάμου, που αποτελεί την ένωση ανδρός και γυναικός, που έχει σαν θεμελιώδη σκοπό την διαιώνιση και αναπαρωγή του ανθρώπινου γένους.  Αυτό το γνωρίζουν όλοι, ακόμη και ομοφυλόφιλοι που χρωστούν την παρουσία τους στον κόσμο στην μητέρα και τον πατέρα. Οπως γνωρίζουν ότι, η γέννηση και ανάθρεψη ενός μικρού παιδιού είναι μία φυσική διαδικασία που γίνεται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που δημιουργεί η μητέρα και ο πατέρας. Δεν είναι έκπληξη λοιπόν όταν, ακόμη και μια μεγάλη μερίδα ομοφυλόφιλων δεν συμφωνούν για γάμο και υιοθέτηση μικρών παιδιών.

Ο πρωθυπουργός με αυτό που επιχειρεί, ανοίγει πλέον το κουτί της πανδώρας. Αν οι πολίτες και κυρίως οι βουλευτές δεν βάλλουν φρένο να τον σταματήσουν, να μη εκπλαγούν αν μελλοντικά κάποιο άλλο γρουπ με προβλήματα, όπως οι παιδόφιλοι, απαιτήσουν και αυτοί να νομιμοποιηθούν οι βεβηλημένες πράξεις τους σε βάρος μικρών παιδιών ή ακόμη το δικαίωμα να παντρεύονται νόμιμα μικρά παιδιά, στό όνομα του δικαίου, ισότητας και προόδου. Δεν αστειεύομαι.

Ήδη στις ΗΠΑ όπου ο γάμος των ομοφυλόφιλων νομιμοποιήθηκε, οι παιδόφιλοι έχουν ξεκινήσει προσπάθειες απαιτώντας και αυτοί, όπως οι ομοφυλόφιλοι, νόμιμη προστασία για τις ασελγείς πράξεις τους σε μικρά παιδιά. Μάλιστα δεν θέλουν καν να αναφέρονται σαν παιδόφιλοι, αλλά προτιμούν το νέο όνομα «άτομα που προσελκύονται ερωτικά από μικρά παιδιά!

Αν αυτό ακούγεται αποτρόπαιο και αφύσικο, ας θυμηθούμε ότι πριν χρόνια το ίδιο λέγαμε και για τον σοδομισμό.

Η ελληνική κοινωνία μπορεί να δείξει ανεκτικότητα μέχρι ενός σημείου. Όχι όμως όταν μερικοί απειλούν να διαλύσουν θεσμούς όπως την ιερότητα και σκοπό του γάμου, τον θεσμό της οικογένειας και την χριστιανική πίστη που συμβαδίζουν με τους κανόνες της φυσικής ομαλότητας και αρμονίας. Είναι για αυτούς τους λόγους που η ελληνική κοινωνία επέζησε για χιλιάδες χρόνια κα θα συνεχίσει να επιζεί!

Facebook Comments