Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει τα νέα Galaxy Experience Spaces.

Πρόκειται για θεματικούς χώρους που παρουσιάζουν νέους τρόπους σύνδεσης, δημιουργίας και gaming με το Galaxy AI. Μετά το Galaxy Unpacked, οι fans της τεχνολογίας σε Μπανγκόκ, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Ντουμπάι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σεούλ, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, τις τελευταίες καινοτομίες της Samsung.

«Το οικοσύστημα Galaxy προσφέρει νέες εμπειρίες. Με το Galaxy AI, επαναπροσδιορίζουμε τι είναι δυνατό στις κινητές συσκευές», δήλωσε η Stephanie Choi, EVP & Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics. «Αυτοί οι χώροι θα δώσουν στους χρήστες Galaxy την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μια νέα εποχή καινοτομίας και ανυπομονούμε να δούμε πώς το Galaxy AI θα δώσει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να διευρύνουν τις δυνατότητές τους».

Με την είσοδό τους οι επισκέπτες ανακαλύπτουν πώς το Galaxy AI ενισχύει τις καθημερινές δραστηριότητες με πρωτόγνωρους τρόπους, από την ανακάλυψη νέων τόπων, την αποτύπωση και κοινή χρήση περιεχομένου μέχρι την επικοινωνία, ξεπερνώντας το εμπόδιο ξένης γλώσσας.

Galaxy λειτουργίες, όπως το Nightography και το Galaxy gaming, εμπνέουν με νέους τρόπους για δημιουργία. Σε ορισμένες περιοχές, οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να συμμετέχουν σε ειδικές δραστηριότητες, όπως καθημερινά τουρνουά gaming, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητές συσκευές.

Οι χώροι Galaxy Experience Spaces βρίσκονται στις εξής πόλεις:

  • Μπανγκόκ: 17 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου στο Central Ladprao, 1691 Phahonyothin Road, Chatuchak 10900
  • Βαρκελώνη: 15 Φεβρουαρίου – 29 Φεβρουαρίου στην Plaza Catalunya, L’Eixample, 08002
  • Βερολίνο: 17 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου στο Mall of Berlin, Leipziger Platz 12, D-10117
  • Ντουμπάι: 18 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου στο Dubai Mall, Mohammed Bin Rashid Boulevard, Downtown Dubai
  • Λονδίνο: 17 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου στο Westfield White City, 1081 Ariel Way, London W12 7GF
  • Νέα Υόρκη: 17 Ιανουαρίου – 16 Φεβρουαρίου στη διεύθυνση 60 W. 34 St.
  • Παρίσι: 17 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου στο Westfield The Defense, 15, Parvis de la Defense, Puteaux 92092
  • Σεούλ: 18 Ιανουαρίου – 12 Φεβρουαρίου στο Time Square, 15 Yeongjung-ro, Yeongdeungpo-gu, Seoul / Shinsegae Central City, 176 Sinbanpo-ro, Seocho-gu

Facebook Comments