Δωρεάν κλινική εκτίμηση και θεραπευτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της νοσογόνου παχυσαρκίας προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της παχυσαρκίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν και να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.00 στα τηλέφωνα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών:

-Ιατρικό Κέντρο Αθηνών – Μαρούσι: 210 6198100 (επιλογή 3)
-Ιατρικό Ψυχικού: τηλ. 210 6974089
-Ιατρικό Π. Φαλήρου: τηλ. 210 9892429
-Ιατρικό Περιστερίου: τηλ. 210 5799029
-Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: τηλ. 2310 400463-4

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε προσιτές τιμές.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), το 2022, περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως ήταν παχύσαρκοι ενώ όπως τονίζει ο ΕΟΔΥ, η νόσος έχει πλέον αποκτήσει διαστάσεις επιδημίας και η συχνότητα της ολοένα και αυξάνεται.

Τα εξειδικευμένα τμήματα αντιμετώπισης αυξημένου βάρους και νοσογόνου παχυσαρκίας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προσφέρουν τις πιο σύγχρονες λύσεις, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του ασθενή, συνδυάζοντας τη διεθνή εμπειρία, την άρτια εξειδίκευση του ιατρικού και του διεπιστημονικού προσωπικού και την τεχνολογία αιχμής. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών πρωτοπορεί και στις νέες εξελίξεις στον τομέα της νοσογόνου παχυσαρκίας και διαθέτει εκτενή εμπειρία, έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία εκατοντάδες περιστατικά παρέχοντας εξειδικευμένες θεραπείες και λύσεις.

Facebook Comments