Τροχαίο στη Βουλή: Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα

2 λεπτά ανάγνωση
26 Απριλίου 2024

Ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κρίθηκε από το Ά Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ο αστυνομικός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Βουλής που ενεπλάκη στο τροχαίο με θύμα τον 23χρονου Ιάσονα Λαλαούνη τον Μάρτιο του 2021.

Ο εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε την απόρριψη της αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου που ζήτησε ο κατηγορούμενος, σημειώνοντας πως από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος δεν επιδείκνυε σύννομη συμπεριφορά, παραβιάζοντας τον ΚΟΚ.

«Δεν ήταν μία παραφωνία η συμπεριφορά που επέδειξε κατά την τέλεση του τροχαίου» τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός. Η πρόταση του εισαγγελέα έγινε δεκτή και ο αστυνομικός καταδικάστηκε σε ποινή τριών ετών με αναστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι δικογραφίες που έχουν έρθει στη Βουλή είναι αστείες»

Αιχμηρή τοποθέτηση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί

Κ. Μητσοτάκης: Αντεπίθεση με φόντο την αναθεώρηση και εσωκομματικές ισορροπίες

Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή δεν επιβεβαίωσε την πολιτική αποδόμηση της κυβέρνησης.

Ν. Ανδρουλάκης: «Την ευθύνη για όλα τα σκάνδαλα τη φέρετε εσείς προσωπικά κ. Μητσοτάκη – Οδηγήσατε τη χώρα σε θεσμική και αξιακή κρίση»

Σε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εστίασε εξ αρχής την ομιλία