Η μεγαλύτερη ασθένεια της σύγχρονης Ελλάδας είναι υποκρισία της και απεγνωσμένη αναζήτηση status ενάντια σε κάθε αντίθετη ένδειξη της πραγματικότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο σε μία χώρα με ήδη τεράστιο αριθμό άνεργων πτυχιούχων προφανώς και ήταν σε λάθος κατεύθυνση η ίδρυση και ιδιωτικών πανεπιστήμιων – χωρίς να υπολογίζουμε το γεγονός ότι αυξήθηκε χωρίς κανένα λόγο το status των παλιών ΤΕΙ ενώ ακόμα χειρότερα χορηγήθηκε ο τίτλος του φοιτητή ακόμη και σε παιδιά που γράφανε μονάδες και άσσους στις εξετάσεις.

Επομένως έχουμε μία παραποίηση της έννοιας της αριστείας εξισώνοντας τους τελευταίους με τους πρώτους.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά κανείς δεν αναλογίζεται ότι το 1980 για παράδειγμα και το 1970 κατά μέσο όρο και γεννιόντουσαν 150.000 παιδιά το χρόνο. Από το 1990 στο 2000 πέσαμε στα 100.000 παιδιά το χρόνο. Και από το 2010 έχουμε πέσει στα 70.000 περίπου παιδιά το χρόνο δηλαδή στα μισά που γεννηθήκαν το 1980.

Πώς είναι δυνατόν για παράδειγμα να εισάγονται σήμερα 500 φοιτητές ΕΤΗΣΙΩΣ σε κάθε μία απ τις τρεις νομικές της χώρας, όσοι δηλαδή ακριβώς εισάγονταν και το 1980; Ενώ στο μεσοδιάστημα ο πληθυσμός της Ελλάδας στους νέους ανθρώπους έχει μειωθεί στο μισό;

Πραγματικά δεν ξέρει κανείς πόσα επιχειρήματα να παραθέσει επιπλέον των ανωτέρω.

Αν προσθέσουμε και όσους έρχονται με μεταγραφές από ξένα πανεπιστήμια στις νομικές δραστηριότητες της Ελλάδος τότε ο συνολικό τους αριθμός ισως ειναι διπλάσιος δηλαδή γύρω στις 3.000 το χρόνο αριθμός που είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των νέων αγροτών.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα αντιμετώπιζε με δέος όλη αυτή την τρέλα που έχει σχεδιαστεί από τα ίδια και τα ίδια άτομα που καπηλεύονται την πολιτική ζωή της χώρας δηλαδή αποτυχημένους απογόνους παλιών πολιτικών που μένουν στα βόρεια προάστια αποκομμένοι από την πραγματικότητα.

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι ο οποιοσδήποτε παραθέσει αυτές τις σκέψεις είναι παράλογος ενώ οι ηλίθιοι που έχουν αποβλακώσει την νεολαία της χώρας είναι στο απυρόβλητο. Βλέπουμε άλλωστε τι νεολαία έρχεται στο προσκήνιο. Χαλασμένες εξατμίσεις, βία, κατάθλιψη και μεταναστευση.

Φυσικά αυτή η άπλετη διανομή ψεύτικου κύρους με την πρόσβαση του οποιουδήποτε στην ανώτατη παιδεία έχει ήδη τεράστιες συνέπειες καθώς και στη συνέχεια ψάχνουν όλοι με κάθε τρόπο μία εύκολη λύση επίσης. Όλο αυτό οδηγεί στην γιγάντωση της αστυφιλίας και την περαιτέρω κατάρρευση των γεννήσεων.

Facebook Comments