Ο κ. Κασσελάκης και η εκπρόσωπός του, κ. Κεχαγιά, το “πληρωμένο πιστόλι” (για να χρησιμοποιήσω το λεξιλόγιο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για εμένα) του καταδικασμένου 13-0 Νίκου Παππά, απειλούν με μηνύσεις και αγωγές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που με απειλούν δημόσια. Και πάλι το 2016, ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ, με κατασκευασμένα στοιχεία, είχαν επιδοθεί στη δολοφονία του χαρακτήρα μου για να με εκδικηθούν για την έρευνά μου. Μέχρι που ήρθαν τα επίσημα κρατικά έγγραφα των αμερικανικών αρχών για να αποκαλύψουν τα ψέματά τους και να τους εκθέσουν. Το “περούκα γκέιτ”, όπως το ονομάζουν, ακόμα πονάει τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις καταδίκες τους στη Δικαιοσύνη. Και τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ με το παραδικαστικό του κύκλωμα αρνιόταν τα επίσημα κρατικά έγγραφα των αμερικανικών αρχών, με τον Παππά και το συνάφι του να ζητούν μέχρι και τη σύλληψή μου στην Αμερική εξαιτίας της έρευνάς μου. Και πάλι τα επίσημα κρατικά έγγραφα των ΗΠΑ ήταν αυτά που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μετέπειτα καταδικασθείς κ. Παππάς έκρυβαν με κατασκευασμένα στοιχεία στην Ελλάδα.

Μέχρι και το Αμερικανικό ΥΠΕΞ στην ετήσια έκθεσή του για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα έκανε ειδική μνεία στην έρευνά μου και τις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου. Θα την βρείτε στο λινκ στα σχόλια. Αυτά για την ιστορία, για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νεότεροι τι εστί Νίκος Παππάς, το έτερο ήμισυ του κ. Κασσελάκη.

Πάμε όμως στα σημερινά. Και πάλι σήμερα στην Ελλάδα, ο κ. Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και με τα αδιάψευστα κρατικά έγγραφα από τις ΗΠΑ που αποκαλύπτουν την ύπαρξη και άλλης εξωχώριας εταιρείας, αρνούνται να υπηρετήσουν τη διαφάνεια που πρέπει να υπάρχει για όλους στην χώρα μας, την Ελλάδα. Σήμερα ο κ. Κασσελάκης συνέχισε τα ψέματα λέγοντας ότι η δεύτερη εταιρεία που αποκαλύφθηκε είναι μέρος της πρώτης εταιρείας, OSIOS LLC. Τα επίσημα έγγραφα που θα βρείτε στο λινκ το διαψεύδουν. Η Whimsky Woods LLC δημιουργήθηκε με διαφορετικό αριθμό καταχώρησης στην Πολιτεία του Ντέλαγουερ από τον αριθμό καταχώρησης της OSIOS LLC. Και μάλιστα, όχι μόνον η Whimsky Woods LLC και η OSIOS LLC είναι δύο διαφορετικές εταιρείες, η αλήθεια αυτή τη στιγμή είναι αντίθετη από αυτή που δήλωσε ο κ. Κασσελάκης στον Ευαγγελάτο σήμερα. Δεν είναι η Whimsky Woods LLC που, όπως είπε, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, αλλά είναι η OSIOS LLC αυτή που εμφανίζεται να είναι ανενεργή και όχι η Whimsky Woods LLC, την οποία όλο το προηγούμενο διάστημα είχε φροντίσει να αποκρύψει την ύπαρξη της. Σημειωτέον το ακίνητο στη Νέα Υόρκη καταχωρήθηκε επισήμως στο σύστημα ως ιδιοκτησία της Whimsky Woods LLC στις 5 Οκτωβρίου του 2023 δηλαδή δύο μήνες μετά αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, έχει ενδιαφέρον να δει κανείς ότι η OSIOS LLC όχι μόνο καμία σχέση δεν εμφανίζεται να έχει με την Whimsky Woods LLC, έχοντας διαφορετικούς αριθμούς καταχώρησης, αλλά επιπροσθέτως η OSIOS LLC είναι η συνέχεια άλλης εξωχώριας εταιρείας, της ANDOVER LLC. Ως εκ τούτου, η έρευνα θα συνεχιστεί γιατί έχουμε ελευθερία του λόγου όσοι κάνουμε το ερευνητικό επάγγελμα, και είναι υποχρέωση του κ Κασσελάκη να συμμορφωθεί με όσα ορίζει ο νόμος στην Ελλάδα για τα πόθεν έσχες και τις εξωχώριες εταιρείες. Άλλωστε, είναι εκείνος που έκανε το πόθεν έσχες του σημαία του πόσο ηθικός και άμεμπτος είναι και του πόσο “καθαρά χέρια” έχει. Καθαρά χέρια που όμως είναι έτοιμα να πυροβολήσουν όποιον ψάχνει την αλήθεια και τη μοιράζεται με τον κόσμο, γιατί αυτή την υποχρέωση έχω κι εγώ και άλλοι συνάδελφοι που κάνουν αυτή τη δουλειά, όσο ο κ. Κασσελάκης συνειδητά και εν γνώση του δεν αποκαλύπτει ποτέ όλη την αλήθεια, όπως ομολόγησε ο ίδιος για τον εαυτό του στην Ελλάδα.

Σε αυτό το λινκ η αναφορά της έκθεσης του State Department στην δημοσιογραφική μου έρευνα: usdepartmentofstatedimadis.tiiny.site Σε αυτό το λινκ όλα τα επιπλέον στοιχεία της δημοσιογραφικής έρευνας από το δημόσιο σύστημα στις ΗΠΑ: publicrecords2kasselakis.tiiny.site

Facebook Comments