Ανασχηματισμός: Λιβάνιος στο Εσωτερικών, Θεοδωρικάκος στο Ανάπτυξης, Κεραμέως στο Εργασίας

3 λεπτά ανάγνωση
14 Ιουνίου 2024
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού προς τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο νέο υπουργικό σχήμα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θεόδωρος Λιβάνιος θα αναλάβει το υπουργείο Εσωτερικών στη θέση της Νίκης Κεραμέως. Υφυπουργός Εσωτερικών θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανάκης.




Η Νίκη Κεραμέως θα μετακινηθεί στη θέση της Δόμνας Μιχαηλίδου στο υπουργείο Εργασίας.

Στη θέση του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης θα τοποθετηθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη θέση του Στάθη Κωνσταντινίδη, θα τοποθετηθεί ο Κώστας Γκιουλέκας.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης στη θέση του Κώστα Σκρέκα θα βρεθεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Στο Αγροτικής Ανάπτυξης στη θέση του Λευτέρη Αυγενάκη ο Κώστας Τσιάρας.

Ως προς το Μέγαρο Μαξίμου, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί θα τοποθετηθεί ο Γιώργος Μυλωνάκης.

Γιώργος Ευγενίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανασχηματισμός χωρίς …μετασχηματισμό

Η πρόθεση «ανά» πολλές φορές υπονοεί κάτι που επαναλαμβάνεται (επ-ανα-λαμβάνεται) χωρίς ουσιαστικό

Αρίστος Δοξιάδης: «Η παραίτηση που σκίασε τον ανασχηματισμό»

Ένα 24ωρο μετά την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο και μόλις 48 ώρες

Οι προτεραιότητες του οικονομικού επιτελείου μετά τον ανασχηματισμό

Διατήρηση της δημοσιονομικής σταθερότητας, περαιτέρω μειώσεις φόρων για τους συνεπείς φορολογούμενους με